Körömrágás? A kérdésmező tartalmazza a kérdésem lényegét, de nem oda akarom írni! Nem használhatok smilekat a kérdésemben?
Hello! Én mániákus körömrágó vagyok.:D Igazából már észre se veszem, mikor elkezdem piszkálni a körmeimet.
Szóval a lényeg, hogy nem tudom, hogy mitől van bennem ez az egész...szorongás meg hasonlók, de én egyáltalán nem szorongok... Már oviban is rágtam a körmöm, de ott se volt semmi problémám... Nem értem, akkor mi van velem. Ha esetleg tud vki segíteni...nem olyanokra gondolok, hogy paprika ízű körömlakk!:) Hanem, hogy vajon miért alakult ez ki bennem...Előre is köszi!
A kérdésre nem tudok válaszolni, szal előre is bocs az offért.
...Velem is ez van :D De én sem szorongtam soha semmiért, csak valahogy rászoktam, és ilyenkor mindenki azt mondja nekem, hogy ne rágd a körmöd! Ideges vagy?
Egyszerűen nem tudják megérteni, de jó, hogy nem csak én vagyok ilyen :) Najóó a bnőmmel is pont ez van, de akkor már 3an vagyunk :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!