Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Érdemes így élni? (és a...

Érdemes így élni? (és a kérdésmező tartalmazza, amit kell)

Figyelt kérdés

Amikor nem a felületes dolgok hiánya fáj, amikor azt nem érdemlem, ami egy csomó másnak van. Talán nem a leggazdagabbak vagyunk, de pénzel kitömve is fájna, hogy amikor valahol kisírnám magamat, akkor az egyetlen lehetőség az lenne, ha leülnék a sarokba, és megvárnám, míg elmúlik. Ezeket a folytonos arconb aszásokat az élettől valahogy már nem annyira bírom, azt sem, hogy már évek óta "majd kinövöd" ezt a sötét gondolkodásmódot. Mindig mindenki kisírhatja magát valakinek, jól érezheti magát valakivel, én megkaptam a felületes barátságok korlátlan jogát. Egy szerencsétlen gnóm vagyok, csak fáj ez kicsit így leírva. Ami érdekel engem, ahhoz nincsen társam, vagy olyat is csinálnék, ami nem érdekel, csak jó legyen, de blabla, mert ragozhatnám a végtelenségig, még zebrát is szívesen festenék fel minden hétvégén, ha az jó lenne. Rokonaimtól annyira távol állok, mint Szomália Szibériától, a fa szom is tele van a "menj táncolni, vagy valahová bebaszni" jellegű válaszokkal, mert akinek nincs lehetősége ilyen fas zságokra, az nem fog menni. Az a durva, hogy leginkább közhelyzenét hallgattam, de mostanában már csak ilyen alternatív rockot hallgatok, mert az olyan keserédes, ami jól esik, pedig idáig pont ez utóbbi volt kisebbségben nálam.

Hülye is vagyok rohadtul, szerintem pont a legközelebbi nagyobb dolgozat előtti napra tűzöm ki életem befejeztét.

Jó, köszönöm, hogy mindezt elmondhattam, szinte semmit sem sikerült leírnom abból, amit akartam.

2010. okt. 2. 19:05
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
szét vagy esve.
2010. okt. 2. 19:08
 2/20 A kérdező kommentje:
Széjjel.
2010. okt. 2. 19:32
 3/20 A kérdező kommentje:
Vissza se merem olvasni.
2010. okt. 2. 19:32
 4/20 anonim ***** válasza:

komoly életunt lehetsz. Gondolom fiú vagy 20 alatt.

paszolok...

2010. okt. 2. 19:35
 5/20 <b>Chuck Norris</b> ***** válasza:
a gnómok okosak és találékonyak 1 adott dologban. Találd meg ezt az adott dolgot és boldog leszel. vagynem.
2010. okt. 2. 19:38
 6/20 anonim ***** válasza:

Most abból amit leirtál, nem tudom eldönteni, hogy te most nagyon okos vagy vagy nagyon esztelen és csak össze vissza beszélsz. Mindenképp, ha tovább akarod folytatni a létezésed egy olyan módon, amit "élet"-nek is lehessen nevezni akkor azt javaslom, hogy ülj le az ágyadra, kapcsold ki a gépet, a tévét és a zenét és gondolkodj el komolyan az életeden és azon, hogy mit akarsz innentől kezdve, mert valóban: amikor nincs ki kihúzzon a gödörből akkor neked kell megtalálnod a kiútat és ami még lényegesebb: neked kell kihúznod saját magadat.

Csak kezd el időben a gondolkozást, mert belefogsz őrülni a saját lelki káoszodba, ha nem teremtesz rendet a gondolataid között.

ÉRted amit mondok ?

2010. okt. 2. 19:42
 7/20 A kérdező kommentje:

Káosz az tényleg van, lelkierő nincsen. Talán tényleg nem kéne facebook-on lógni, mert így állandóan láthatom a "b@szópajtásom és én" jelleg, frissen feltöltött képeket.

Amúgy ebben az inkarnációban lány vagyok.

2010. okt. 2. 19:59
 8/20 anonim ***** válasza:
a következőben is az leszel ha elcseszed, more. :)
2010. okt. 2. 20:01
 9/20 A kérdező kommentje:
Jó, inkább átmásolom magamat egy papírra, ott kevésbé lesz fájdalmasabb a lét.
2010. okt. 2. 20:13
 10/20 anonim ***** válasza:
nekem más ötleteim lennének, de szombat este lóvé nélkül így is úgy is szar.
2010. okt. 2. 20:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!