Nincs életkedvem, mit csináljak? Gyors segítségre szorulok, mert ezt nem bírom tovább!
Istenkém, csak ennyi problémád van?
- 19 éves koromig egy pasi se vett észre (és még élek)
- 24 évesen 75/B a mellméretem 151cm magasság és 45kg mellett, szerintem ennyi idősen a tied is teljesen normális, a te korodban 70/B-vel kezdtem
Halihó, tessék kimozdulni, vagy találj egy rendszeres hobbit (én kb. a te korodban kezdtem el énekelni, mai napig koncertezünk), nem írtad, hogy milyen a családod, de ha jó, és ha ott vannak a barátok is, nincs miért keseregned ennyi idősen.
na ja te 70/B kezdted,de a Bjelenti a kosarat nem 70.szval nekem nagyobb a hátam ennyi az egész...és nem azt kértem,hogy meséld el te hogy néztél ki milyen voltél ilyen idősen,hanem hogy segítsetek.de mind1.
ha vki tud kérlek segítsetek:)
én 16 multam 50 kiló vagyok és 180 cm... és nemvolt még pasi soha de nemis akarok :D
neértsd félre nemvok lezbi csak egyszerűen nemtudom mien ha valakinek nincs pasija és ezért nemis hiányzik.. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!