Miért ment el az életkedvem?
Figyelt kérdés
Az volt ma,hogy a haverokkal találkoztam és amikor már elköszöntünk egymástól,akkor találkoztam 1 osztálytárssal és megkérdezte,hogy tényleg szakított veled a csajod.Mondtam neki,hogy hanyagoljuk a témát és amikor tőle is elköszöntem,akkor hazamentem és abba az 1-1.5 km-en tiszta rossz érzésem volt.És nem tudtam mért.Lehet azért,mert felhozta az exemet?
1 13 éves fiú!
2009. aug. 24. 20:17
1/7 Kankalin válasza:
13 évesen már exed van? Gratulálok Öcsém!
2/7 A kérdező kommentje:
Nem ezt kérdeztem!Ha szerelmes volt belém és én is belé akkor mit csináljunk?
2009. aug. 24. 20:37
3/7 anonim válasza:
Kihevered gyorsan ne aggódj emiatt. Nagyon fiatal vagy még.
4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm!:D
2009. aug. 24. 21:19
5/7 anonim válasza:
1-korom óta szerelmes vagyok egy lányba ... tudom hihetetlen most megyek 8 -ba és még mindig szeretem ... az egyik legjobb barátommal járt és elviseltem ,és csak kétszer kérdeztem meg tőle a hogy járna-e velem mind a kétszer nemet mondott . Tudom most igen-t mondana mert igen szeret velem lenni és néha hozzám is bújik de a focizás miatt neme engedhetem mert akkor elhanyagolnám ott is meg a focit és és még mindig nagyon szeretem ...szóval én ezt kibírom akkor te azt kibírod :P legyél faszagyerek
6/7 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm az első válaszolónak:D:D Sokat segítettél:)
2009. aug. 24. 22:23
7/7 anonim válasza:
Változik még az agyad kémiája...el is fogod felejteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!