Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Normális az, hogy soha nem...

Normális az, hogy soha nem nézek meg egy nőt/lányt se az utcán?

Figyelt kérdés
Egyszerűen az van, hogy már nem érdekel egy se, mert mindig csak "legyünk inkább barátok lett a vége". És elhatároztam hogy nem fogom magamat padlóra küldeni ilyenek miatt.
2010. szept. 29. 19:46
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
50%
Nyugi! A többi meleg srác is ilyen.
2010. szept. 29. 19:52
 2/15 anonim ***** válasza:
85%

1. válaszoló így van :)

ettől függetlenül még kéne, hogy érdekeljenek, lehet hogy homi lettél

2010. szept. 29. 19:58
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Én a helyedben csak azért is,"bosszúból" megnézném őket,méghozzá jó feltűnően!!!:)
2010. szept. 29. 19:59
 4/15 A kérdező kommentje:
Értelmesebb válaszokat is szívesen fogadok........
2010. szept. 29. 20:00
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

Most mi bajod?

Ez az igazság...

De még mindig lehet, hogy látsz egy olyan csajt, hogy "Azt a kurv@ nekem ez kell!!!"...

2010. szept. 29. 20:02
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

eddig ök szivattak téged most rajtad a sor

legyél velük köcsög sok csajnak az bejön

2010. szept. 29. 21:04
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
B@zdmeg nehogy elhidd már nekik ezt a sok hül*eséget. Egy pillanatra megfordult a fejemben, hogy igazat írnak, de szerencsére gyorsan kapcsoltam. Egyik kommentelő válaszát se vedd figyelembe, jó nagy baromság mind.
2010. szept. 29. 22:04
 8/15 A kérdező kommentje:
20:02-es és 22:04-es eddig a Ti válaszotok volt a legértelmesebb........
2010. szept. 29. 22:22
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

22:04 vagyok.

Fel is fedeztem az első hibát benned, direkt nem írtam semmilyen tanácsot, csak nem voltam bunkó és ez szerinted már rögtön értelmes és hasznos. Ebből az jön le, hogy csak azok a válaszok érdekelnek élőben is, amik kedvesek és nem érdekel, hogy hasznosak e. Lehet egy bunkó válasz is hasznos, bár amiket az előttem lévők írtak azok tényleg baromságok voltak.

2010. szept. 29. 22:27
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

Ha késztetés sincs meg benned az baj. Nem feltétlenül homoszex, hanem egyfajta aszexuális frigidség. Fiúknál nem nagyon hallottam róla, de nem kizárt.

Ha a lelked mélyén tetszenek a csajok, csak a tapasztakataid miatt viselkedsz így, az annyit jelent, hogy nem dolgoztál fel még egy csomó sérelmet, csalódást, rossz tapasztalatot. És kerülöd a kudarc lehetőségét.

Ezen is lehet változtatni: kudarckerülőből sikerkeresővé válni, lezárni a múltat és bizakodva közeledni a csajokhoz.

2010. szept. 29. 22:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!