Normális az, hogy soha nem nézek meg egy nőt/lányt se az utcán?
Figyelt kérdés
Egyszerűen az van, hogy már nem érdekel egy se, mert mindig csak "legyünk inkább barátok lett a vége". És elhatároztam hogy nem fogom magamat padlóra küldeni ilyenek miatt.2010. jún. 10. 22:50
1/4 anonim válasza:
nem gond
nekem is volt ilyen időszakom szakítás után...kicsit sokáig tartott, de elmúlt. Neked is elfog.
2/4 anonim válasza:
Én illetlenségnek tartom, főleg ha pl évek óta együtt van valakivel a nézelődő. Ettől még meg lehet nézni némelyiket, de egyrészt semmi lényegeset nem tudsz meg a külsőből, másrészt leginkább arra jó, hogy azonnal kellemetlenebbül érezd magad miatta. Ne traktáld az agyad ilyenekkel szerintem. Barátkozz lányokkal is, és közülük kiszűrődhet a társadnak való. Ebben nem segít a külső megszemlélése, de persze lehet hab a tortán :)
3/4 anonim válasza:
Mondjuk ha megtanulnál csajozni..?
4/4 anonim válasza:
Én sem nézek, de engemet nem érdekel. Egyébként normális, csak bunkó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!