Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mi a célotok, miért éltek?

Mi a célotok, miért éltek?

Figyelt kérdés
2010. szept. 28. 21:25
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
szeretnék egy boldog családot magamnak, a többi mellékes.
2010. szept. 29. 17:34
 12/19 anonim ***** válasza:
Világuralom, örök fiatalság.
2010. szept. 29. 20:13
 13/19 anonim ***** válasza:
szeretnék egy békés, boldog családot, és szeretném elérni a legnagyobb célom, hogy Londonban orvosként dolgozhassak. Ez az álmom.
2010. szept. 29. 20:20
 14/19 anonim ***** válasza:

nemkértem az életet mégis kaptam.

De ha már egyszer kaptam akkor megpróbálom élvezni.

Nincs életcélom.

2010. szept. 29. 22:05
 15/19 anonim ***** válasza:
hogy kihozzam magamból a maxumimut
2010. szept. 30. 15:47
 16/19 anonim ***** válasza:

Fhú rengeteg van! Több lehetőségre is gondoltam.

1. karrier 2. család. Ez a 2főbb kategória..

Mindkettőben a legjobbat karaom elérni, akár egyszerre, de ugye van amikor ez nem lehetséges a kettő közül választani kell. Nos a Mostani életcélom az, hogy eldöntsem melyik legyen és idővel talán mindkettő egyszerre megvalósítható lehet.

Valamilyen szinten maximalista vagyok, addig nem nyugszom amíg minden a legjobb nem lessz.

Végülis ez az életcélom. A legjobbat magamnak és azoknak akik körülöttem élnek. Imádok segíteni másokon ez sem kis cél, de ez mindennapi szerintem. :)

2010. szept. 30. 15:49
 17/19 anonim ***** válasza:
Személyiségfejlődés.Boldog,élménydús élet.Értelmetlen szabályok lerombolása.Jobbá tenni a környezetemet,amennyire csak lehet.Önkifejezés.Segíteni azoknak,akik megérdemlik.
2010. szept. 30. 17:20
 18/19 anonim ***** válasza:

Nekem elég sok célom van!

Vannak nagyobbak, amiket összekötnek rövidtávú, kisebb célok. Alapvetően viszont az mozgat, hogy megvalósítsam az önmagamról alkotott képemet, elismerjenek, és folyamatosan tudjak változni, fejlődni és megújulni. Szeretnék embereknek segíteni, sok pénzt keresni (ez igazából nem cél csak eszköz), és kiegyensúlyozottan, harmonikusan és elégedetten élni. Aztán boldog párkapcsolatot, később családot is alapítok majd. A gyerkőseimnek pedig szeretném megteremteni az anyagi hátteret egy szép élethez.:)

(20/L)

Kedves előttem szóló!

Nagyon szimpatikus a gondolkodásod!:) Hogyha gondolod, írj privit, szívesen beszélgetek veled ilyesmikről!( Én nem tudok neked személyes üzit írni, ahogy nézem..:))

2010. nov. 2. 22:44
 19/19 anonim ***** válasza:
Egyetértek.Elsősorban jobbá szeretném tenni a világot, az embereknek segíteni(akik megérdemlik) és tanulni is szeretnék, és persze a család is fontos a számomra.Ezek a céljaim a jövőre nézve.Én azért szeretnék élni, hogy segítsek az embereknek és, hogy minél jobb legyen az élet mindenki számára, mint ezt már említettem.
2011. jan. 28. 18:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!