MIÉRT éltek egyáltalán?
Mi adja nektek a motivációt az életben maradáshoz?
Miért akartok élni egyáltalán?
A munka,család,szórakozás stb-mi értelme mindennek?
A fajfentartás,vallás és bármilyen más szempontból nézve mire jó mindez?
nekem a tanulás, hogy később majd jó munkám legyen, céget akarok, körbeutazni a világot, meg sok pénzt, megvenni mindent amit akarok. hát ez. :>
egyébként meg természetes ösztön az életbenmaradás, még akinek semmilyen célja nincs az életben, az sem öli meg magát. (legalábbis csak kevesen..)
A személyiségem fejlesztéséért. A többi jöhet utána.
Egyébként sejtem, hogy legbelül ezzel azt akartad kérdezni, hogy mi értelme az életnek, de elárulom: Az hogy olyanná formáld ami neked a legkedvezőbb, szerintem legalábbis. Egyébként sosem feltételeztem, hogy az univerzum logikus...
hát komolyabb motivációt kb semmi nem jelent, nincs család, nincs munka, nincsenek barátok, nem vagyok vallásos, és nem szórakozom. :)
a választ nem tudom a fő kérdésre, hogy miért, én magam szívesen kihagytam volna az egészet, de ha már így alakult hogy megszülettem, nem kötöm fel magam.
19:12
Te hogyhogy még életben vagy?
Hogy gyakorikérdéseken hülye kérdésekre válaszoljak :DDD
Amúgy nem tudom, miért élek, nem fogok és nem is akarok rá racionális választ találni. "Az élet misztérium! Ne pazarold arra az időd, hogy megértsd".
Szeretek minél többet látni és megérteni "a világból".
Az egész olyan mint egy nagy kirakó vagy rejtvény, és mindig közelebb kerülsz a megoldáshoz, de attól nem kell félned, hogy rájössz hogy negyvenkettő és nem lesz többet mivel foglalkoznod :D
(Valaki azt mondta, hogy ha ötven évesen úgy gondolkodsz és látod a világot, mint harminc évesen, akkor elpazaroltál húsz évet az életedből, mert nyomtalanul múlt el rajtad... )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!