Miért éltek? Mi az életetek lényege?
az életem lényege nagyon egyszerű: egy személy. Egyetlen egy személy, mégis gyökerestül megváltoztatta az életem; jó irányba. Érte élnék-ölnék-halnék is, akármit megtennék érte és a boldogságáért. Ha sírni látom, én is sírok, ha nevetni, vele együtt nevetek. Vele kelek és vele fekszem, bár oly távol vagyunk egymástól, csak lélekben lehetünk egymáséi. Igen, teljesen egybefonódott a sorsunk. Lehet jó, lehet rossz... azt mi átvészeljük.
Nekem Ő az életem értelme.
Én is pont ugyanebben a helyzetben vagyok mint te!
És életem legszebb része mikor vele lehetek, tőle kapom a legtöbb szeretetet...és perrsze énis neki adom.És életemben elösször vele sírtam örömömben!=)
Azért élek, hogy segíthessek az embereknek, és legalább egy picikét jobbá tegyem a világot, eltoroljem az elkeseredettséget az emberek szivébol és helyette reményt ébresszek bennuk :)
Plusz addig nem fogok meghalni amíg ki nem jutok Amerikába és be nem járom a világot!!! Ezek életem nagy álmai, amit meg fogok valósítani :)
13:29-es komment!
Ez nagyon szép. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!