Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Egyre nehezebben bírom már,...

Egyre nehezebben bírom már, mit csináljak?

Figyelt kérdés

Nincsenek barátaim. Sokakkal vagyok jóban, de májusban végeztem a suliban (OKJ) és most éppen munkát keresek, itthon vagyok azóta. Mikor suliba jártam jó volt, mert emberek között voltam, de most csak a szüleimmel vagyok mindig itthon. Egyedül a neten szoktam ismerősökkel beszélgetni, de hiányzik, hogy valakivel beszélgessek élőben is. Nem szoktam buliba járni (életemben 2szer voltam) de már úgy érzem bulizni is elmennék, csak hogy kimozduljak itthonról...

Tudom ezzel kapcsolatban nem lehet tanácsod adni, össze kellene szedjem magam és elmenjek valahova, de ez normális, hogy ennyire kezdek bekattanni, hogy már bulizni is elmennék, pedig nem szoktam? Mi olyan elfoglaltság van ami kirángat itthonról, nem kerül sokba, és egyedül is mehetnék? Nem vagyok jó semmiben, szeretek táncolni, de csak úgy ha senki sem lát, egyedül itthon a szobámban...

2010. szept. 27. 22:50
 1/10 A kérdező kommentje:

Barátom sem volt még soha, igaz ugye nem járok el sehova, így elég nehéz...Neten nem akarok ismerkedni, nekem ez nem jön be. Ráadásul ha sikerül munkát találnom, akkor nagyon valószínű, hogy csak nők között leszek, attól félek soha sem lesz barátom :(

Szeretnék már egy kicsit felpörögni, mert úgy érzem magam mint egy öregasszony. Amúgy 21 éves leszek...

2010. szept. 27. 22:55
 2/10 JennyR válasza:

Nem tudok egy mondattal válaszolni...

Tudnék, mit ajánlani, de sajna azt itt nem lehet, mert reklám, és törlik. Szívesen megírnám privibe, ha érdekel...

2010. szept. 27. 23:11
 3/10 anonim ***** válasza:

Hát erre tényleg csak azt lehet mondani, hogy szedd össze magad és mozdulj ki otthonról. Igen ritkán kopogtat be a szőke herceg az ajtón :)

Ha nem vagy jó semmiben, az szuper, találd ki, miben szeretnél jó lenni és kezdj el azzal foglalkozni!

2010. szept. 27. 23:11
 4/10 anonim ***** válasza:
nekem nem sok barátnőm volt. (3) meg kb ugyanennyi egy napos amiben az elején tisztázódott hogy mégse, de azért jó volt. de az mind sms társkeresőn jött össze. illetve egy internetesen. jöhet a szőkeherceg de lehet hogy mégse. én sem vagyok kimozdulós. annyira nem is igénylem. de néha mégis szeretnék gyaloglós kiránduláson részt venni. de lusta is vagyok kicsit.
2010. szept. 27. 23:26
 5/10 anonim ***** válasza:
Nem biztos, hogy csak annyiról van szó, hogy össze kellene magadat szedni. Ha lehet így mondani én össze szedtem magam de mégis ugyanilyen problémám van mint neked. Hova menjek velem azonos korú fiatalokkal találkozni, ami nem disco, hogy halljuk egymás szavát, és ami nem mozi mert ott nem lehet beszélni, ahogy a könyvtárban sem. Kellene egy hely a fiataloknak ahol össze tudnak jönni beszélgetni stb. ami ingyen van nekik mint pl. a könyvtár.
2010. szept. 27. 23:26
 6/10 anonim ***** válasza:

Hely: A könyvtár jó ötlet. Meg a koncert is, ha a te ízlésednek megfelelő, bár ez nem mindig olcsó.

Sportolni nem akarsz?

2010. szept. 27. 23:34
 7/10 anonim ***** válasza:
A könyvtárban igaz, hogy nem lehet (nagyon) beszélhetni, de van aki ott keres csajokat, aki nem a diszkós macákra bukik.
2010. szept. 27. 23:35
 8/10 Morfologus ***** válasza:
Nemtudom mennyire vagy állatbarát, vegyél/fogadj örökbe egy kutyát, akit sétáltathatsz, igy emberek közt is lennél és egy kicsit visszazökkensz...
2010. szept. 28. 00:10
 9/10 anonim ***** válasza:

Az előttem szóló lelőtte a poént. :)

Én is ilyen voltam, amíg nem lett kutyám. Nemhogy önmagában remek társ és barát, de vonzza az embereket. Rengeteg kutyással találkozok és trécselek nap mint nap. :)

2010. szept. 28. 07:44
 10/10 anonim ***** válasza:
normális. én már évek óta így nyomom.
2010. szept. 29. 14:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!