Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Egyre nehezebben jegyzek meg...

Egyre nehezebben jegyzek meg dolgokat. Pedig korábban jó volt a memóriám. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Egyre rosszabb lesz a memóriám. Több idő kell a tanuláshoz, az angol szavakat sem jegyzem már meg tanulás nélkül, ha a szüleim mondanak valamit, azt is hamar elfelejtem, egyre nehezebben jegyzek meg dolgokat. Mit tegyek? Lassan már olyan, mintha problémák lennének az agyammal. :S Nagyon szeretném visszakapni a régi memóriámat!
2010. jún. 30. 09:54
 1/9 anonim ***** válasza:
0%
Ne igyál annyit!
2010. jún. 30. 10:15
 2/9 A kérdező kommentje:
Nem iszok alkoholt, nem drogozok, sem semmit nem teszek, amivel rombolnám a szervezetemet.
2010. jún. 30. 10:40
 3/9 anonim ***** válasza:
Háát pedig csak csiszolgasd:)) Tanulj, tanulj...egyre többet és többet. Esetleg fejts rejtvényt.
2010. jún. 30. 13:02
 4/9 Funktasztikus ***** válasza:
öregszel:S
2010. jún. 30. 14:10
 5/9 anonim ***** válasza:
Sportolj, ha eddig nem tetted mert az segíti a vérkeringést. Ezenkívül csinálj memóriajátékokat!Meg persze nem árt néha lazítani,mert lehet hogy kicsit túl pörgeted magad!
2010. jún. 30. 16:51
 6/9 A kérdező kommentje:

Köszi! Hát az öregedést nem hinném, 13 vagyok... :)

Most elkezdtem sportolni, hátha... :)

Még írhattok nyugodtan!

2010. jún. 30. 19:51
 7/9 anonim ***** válasza:

szia

nekem is ilyen problémám van, pedig csak 17,5 éves csaj vagyok :S

nekem azért van ez mert régen volt hogy benyugtatóztam magam és kórházba is kerültem ez miatt. és most szólok hogy nem a sok xar ember nem kell leugasson, mer' nem vagyok kiváncsi senkinek a véleményére.

nos.. én ajánlom neked a bilobilt,memolifet.

ezek nekem is segitettek. már nincsenek ilyen problémáim..mióta nem nyugtatózom magam azóta jobb a memóriám is..nem tökéletes, de érzem hogy egyre jobb. amúgymeg se a memolife,se a bilobil nem kerül sokba.

én mind a kettőt használtam. minden nap kettőt kell bevenni mindkettőből bő folyadékkal.én egyszer este vettem be mert reggel elfelejtettem és rémálmaim voltak tőle. de amúgy természetes anyagokkal van tele,könnyü lenyelni meg minden. szóval tök jók ezek.

szia

2010. jún. 30. 23:55
 8/9 anonim ***** válasza:

Ne szedj gyógyszereket! Manapság divat gyógyszert szedni minden szarságra. Ráadásul 13 éves vagy, nem kell ez neked, hidd el. Egyél gyümölcsöket, zöldségeket, halat. Na és persze ha lehet mindig aludd ki magad ;).

[link]

2010. aug. 2. 01:12
 9/9 anonim ***** válasza:
a bilobil és a memolife nem számit gyógyszernek... természetes anyagokból van -.- ha nem tudod hogy miről beszélsz akkor inkább csitt... és nem oltogatni akarlak, de nekem is segitettek. amúgymeg a hal az nem rossz ötlet!
2010. aug. 2. 18:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!