Egyre nehezebben jegyzek meg dolgokat. Pedig korábban jó volt a memóriám. Mit tegyek?
Köszi! Hát az öregedést nem hinném, 13 vagyok... :)
Most elkezdtem sportolni, hátha... :)
Még írhattok nyugodtan!
szia
nekem is ilyen problémám van, pedig csak 17,5 éves csaj vagyok :S
nekem azért van ez mert régen volt hogy benyugtatóztam magam és kórházba is kerültem ez miatt. és most szólok hogy nem a sok xar ember nem kell leugasson, mer' nem vagyok kiváncsi senkinek a véleményére.
nos.. én ajánlom neked a bilobilt,memolifet.
ezek nekem is segitettek. már nincsenek ilyen problémáim..mióta nem nyugtatózom magam azóta jobb a memóriám is..nem tökéletes, de érzem hogy egyre jobb. amúgymeg se a memolife,se a bilobil nem kerül sokba.
én mind a kettőt használtam. minden nap kettőt kell bevenni mindkettőből bő folyadékkal.én egyszer este vettem be mert reggel elfelejtettem és rémálmaim voltak tőle. de amúgy természetes anyagokkal van tele,könnyü lenyelni meg minden. szóval tök jók ezek.
szia
Ne szedj gyógyszereket! Manapság divat gyógyszert szedni minden szarságra. Ráadásul 13 éves vagy, nem kell ez neked, hidd el. Egyél gyümölcsöket, zöldségeket, halat. Na és persze ha lehet mindig aludd ki magad ;).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!