Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mitől lehet az, hogy egyre...

Mitől lehet az, hogy egyre nehezebben jegyzem meg a dolgokat?

Figyelt kérdés
11-edikes vagyok és olyan lassan tanulok... Pedig eddig olyan gyorsan ment. 9-edikben kb. 1 órákat tanultam max., TZ-re is, mostmeg TZ-re gyakorlatilag rámegy egy hétvégém, mert szombaton délután 1-2 óra és vasárnap déltől 8-ig egyfolytában tanulnom kell az 5-öshöz, pedig általában óráról órára tanulok. Most én lettem hülyébb? Én nem tudom mi van de már nagyon idegesít, mert ha több dogát írunk egyszerűen összeomlok. Segítsen valaki!!! 17/f
2011. máj. 15. 16:53
 1/3 anonim ***** válasza:

Én egész gimiben így voltam (mármint kevés tanulás), aztán vizsgaidőszakban szembesültem vele, hogy hoppá: mély vízben vagyok, és elfelejtettem úszni. Csak nálam a gond az akaraterő hiánya. Egyszerűen nem tud érdekelni, hogy holnap (meg holnapután) vizsgázok, és még mindig az elején tartok, mert csesztem nekiállni, tanulás helyett pénteken buliztam, szombaton józanodtam, most meg küzdök magammal, hogy végre rászánjam magam.

Egyébként jól érzed: egyre többet kell tanulni, és ez csak rosszabb lesz. Tudom ajánlani a dm-ben kapható ginzenges cuccokat (nagy, piros doboz, nem tudod eltéveszteni, feltéve, hogy semmire nem vagy érzékeny belőle), tényleg használnak.

2011. máj. 15. 17:09
 2/3 anonim ***** válasza:

Csak ennyit tanulsz??? Én minimum 3-szor ennyit...

Szóval nyugi, gyorsan tanulsz.

2011. máj. 15. 17:48
 3/3 anonim ***** válasza:
Sulitól is függ mennyit kell tanulni. A kérdésedet megválaszolva talán a fűtől lassultál be :P
2011. máj. 15. 18:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!