Van még rajtam kívül olyan tini aki hasonlóan érez?
Röviden megpróbálom megfogalmazni, szóval a helyzet hogy 16 éves korom óta valami nagyon megváltozott az személyiségemben vagy lehet hogy csak én látom így, de már rettentően vágyom egy gyerekre ami rám egyátalán nem vallana, gyerekként kinem álhattam az rinyáló babákat vagy az idegesitő kölyköket, de valahogy ez mára megváltozott, sőt mostanában elég sokszor arról fantáziálok hogy milyen lehet apának lenni, ezzel kapcsolatban rengeteget fantáziálok arról is hogy lenne egy gyerekem akit egész nap csak "szeretgetnék" simogatnám, puszilgatnám stb.
Először is azt szeretném tőletek megkérdezni hogy ez egy normális ösztöni reakció ebben a korban vagy egy trauma átal kiváltott nem normális "szenvedély"
Már nagyon vágyom egy barátnőre akivel egyszer ez betejesülhet csakhogy az még valószinűleg számomra messze van, mivel lelkileg nem érzem magamat rendben ezért lehetséges ez is csak egy kompenzáció lenne?
17F.
Lehet nem volt jelen apukád, de te tudatosan, törődve, odafigyelve, szeretve simán válhatsz minta apukává, pont azért, hogy te nem akarsz olyan lenni, aki hátrahayja valamilyen formában a gyermekét, ahogy pl veled történt.
(10-es voltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!