Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hol lehet elkészitettni 1db...

Hol lehet elkészitettni 1db plüsst ami még nem létezik?

Figyelt kérdés
Már fel kerestem ezeket az oldalak: MyTeddy Team. Kéri Kft.Lucifer plüss kft. Egyik sem vállal csak 1 db-ot kérlek segitsetek.(a plüss ről pár kép van amin eléggé látszik hogy nézett ki)

#rendelés #plüss #Kitalált plüss
2022. okt. 3. 18:46
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Mit akarsz pontosan? Egy meglévöröl másolatot vagy teljesen új valamit?

Ha van kép, az sokat segítene.

2022. okt. 3. 19:06
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Valami maszek varrónőt keress inkább.
2022. okt. 3. 21:10
 3/5 anonim ***** válasza:
52%
A maszek a magán szektort jelenti. Vagyis olyanra gondoltam aki otthon vagy, magánvállalkozásban dolgozik. Az ilyen varrónők szoktek elvállalni egyedi dolgokat. A lakhelyed környékén nincs egy varrónéni?
2022. okt. 3. 22:15
 4/5 anonim válasza:
Én a Budsies amerikai oldalt javaslom. Ők pontosan ezzel foglalkoznak. Én rendeltem tőlük egy saját magam által lerajzolt plüss oroszlánt.(Jó azt hozzáteszem, hogy nekem annyira fontos volt, hogy nem számított mennyibe kerül, mert nekem érzelmi dolog is állt a háttérben. kb 100.000Ft volt, de megérte. 80cm kb, de belőle csak egy van az egész világon)
2022. okt. 24. 17:03
 5/5 anonim ***** válasza:
Képed van róla?
2023. máj. 2. 22:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!