Miért mondja SZÓ SZERINT minden második-harmadik ember hogy nagy a pupillám?
Figyelt kérdés
Sokszor megkapom hogy "aztaa basszus mekkora a pupillád!"Én értem, hogy legtöbbször akkor tágul ki ha olyan dolgot/embert látok akit/amit szeretek, meg persze sok más ok miatt, de nem találok rá okot hogy ilyen sokszor az átlagosnál nagyobb legyen. Egyszerűen nem értem miért érzékeny a szemem erre.2022. szept. 13. 20:36
1/10 anonim válasza:
Szó szerint minden második-harmadik?
Négyen vagyunk itthon, és egyikünk sem mondta.
Ez így nem igaz.
2/10 A kérdező kommentje:
Oké, látom sikerült èrtelmezni a kèrdèsem.
2022. szept. 13. 20:47
3/10 anonim válasza:
Sikerült megfogalmazni, és ráadásul nagybetűvel kiemelni.
4/10 A kérdező kommentje:
Jó xd
Minden második harmadik ember akivel találkozok:)
Szerintem szépen megfogalmaztam, és szerintem te is megèrtetted volna amit akartam kérdezni csak nem akartad megèrteni.
2022. szept. 13. 20:50
6/10 anonim válasza:
Ha zavar s valami rendellenes: orvos/szemészet.
Nem lehet az, hogy csak alapon sötét a szemed és nem látják a pupillád határának vonalát?
Vannak pl akiknél a centrális heterokrom szem szín belső része sötét barna, külső pedig halványabb barna vagy más színű.
8/10 A kérdező kommentje:
Nem hinném,kèkes-zöld szemem van, és nem is mondanám az átlagosnál nagyobbnak.
2022. szept. 22. 19:32
10/10 A kérdező kommentje:
Nem, nem nagy:DD
2022. szept. 23. 21:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!