Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit tudok csinálni ha nyitva...

Mit tudok csinálni ha nyitva van a harmadik szemem?

Figyelt kérdés
Kiskoromban láttam ezt-azt és nem mertem szólni a szüleimnek. Kb 2 éve mindent kitálaltam anyukámnak, aki pedig felkereste egy hozzáértő ismerősét. Ő mindent elmagyarázott és hozzá tette, hogy nyitva van a harmadik szemem. Nagyon érdekel ez az egész spirituális téma és szeretném hasznát venni a szemnek. Nem tudom mit láthatok vele, kiskorom óta nem volt más élményem (de akkor intenzíven, napi szinten történtek dolgok). Szóval összegezve az lenne a kérdésem, hogy van-e mód arra, hogy többet lássak, illetve mit láthatok

2022. ápr. 19. 14:27
 1/10 anonim ***** válasza:
64%
Csukd be
2022. ápr. 19. 14:40
 2/10 anonim ***** válasza:
96%

1: Ez ezotéria kategória, oda írd.

2: Van valami, amit tényleg meg tudsz így állapítani?

2022. ápr. 19. 15:01
 3/10 anonim ***** válasza:
94%

Nyitva van, de nem tudod használni. gyerekként ez valahol ösztönös, de ahogy fejlődik a tested és az elméd, úgy egyre jobban megragadsz az anyagi szinten. Most használni ezt a harmadik szemet úgy tudod, hogy hallgatsz arra, amit a szíved súg, Érezni tudsz a harmadik szemeddel. Biztos volt már veled, hogy minden logika ellenére, te legbelűl mégis csak érezted, hogy valami nem stimmel. Na akkor hagyatkoztál a 3. szemeddel. Ezt hatékonyan kihasználni, hogy ne nézzenek bolondnak sem, úgy tudod hogy használod ezeket az intuitívérzéseket, összeveted a valósággal, nyomozol és idővel megtanulod használni. Nekem is van ilyen. Az ex nejem akaratlanul megtanította használni. már majdnem elhittem, hogy bolond vagyok, amikor kiderült, hogy kezdetektől mindenre ráéreztem, akkor is, ha akár több száz kilométerre volt tőlem. Ez egy lelki szem. Érzel vele, de nem nézel, mégis többet láthatsz a valóságból, mint bárki. Legutóbb kollégámnak mondtam meg viszonylag pontosan, hogy mi a baja. De ha ezt nyíltan kimondod, hogy honnan tudod, hogy gond van valakinek például a vérével vagy egyéb szerveivel, akkor kiröhög. Ez a nehezebb megtanulni, hogy hogyan tudsz segíteni a 3. szemeddel másoknak. Hiába látok el fényévekre és távoli múltba vagy jövőbe, ha azzal nem tudok segíteni, mert hülyének néznek.

De csak a 3. szemedre sem hagyatkozhatsz, mert azért jó, ha párosúl mellé bölcsesség, logika és fizikai tudás is. Részletesebben látod a valóságot, mint mások, viszont meglehet, hogy befeléfordulóbb a személyiséged pont a részletesebb valóságérzékelés miatt barátkozol nehezebben.

Nekem ez párkapcsolati hiányt okozott. Minek, ha az látom, hogy csak kínoznánk egymást azokkal a párjelöltekkel, akik felbukkannak? Mindig egy lépéssel mások előtt vagyok fejben és biztosan tudom, hogy nem tévedek, szóval megkímélhetem magamat egy csomó kellemetlen és felesleges időpocsékolástól. Amúgy én is látom, hogy nyitva van a 3. szemed, de nekem úgy tűnik, mintha le lenne bénulva. Mintha nézne, de nem fogná fel, amit lát. Most komolyan. Ha gondolod távolról felingerlem neked egy bizonyos időpontban, amit megbeszélünk, hogy újra használni kezd. Bár őszintén ilyennel még sosem próbálkoztam.

2022. ápr. 19. 15:50
 4/10 anonim ***** válasza:
50%

A választás eredményét is láttad?

Ha igen, nagy jövő ál ön előtt Potter úr!

2022. ápr. 19. 15:52
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Láttam. itt GyK,n el is mondtam. Kiröhögtek.

Most már nem röhögnek.

Azt is láttam, hogy oroszország legyőzi ukrajnát és a nyugat semmit sem fog tenni ellene.

És láttam még valószínűtlenebbnek tűnő dolgokat ezzel kapcsolatban Magyarországról is, amit, ha most leírnék, kiröhögnétek.

És láttam, hogy Orbán Viktor legfelűről kapott ultimátumot a következő 4 évre:

Vagy a Bibliából merít bölcsességet a kormányzáshoz, még ha az ellent mond is a logikának és a számításoknak, és így vezeti el az országot sikeresen. Vagy hallgat azokra akik mindenféle közgazdász és politológiai diplomákkal rendelkeznek és a következő választásokkor már börtönben fog tengődni.

Bizony, nem a párton és a népen fog múlni országunk jövője, hanem azon, hogy Orbán Viktor mennyire képes ráhagyatkozni a jó Istenre.

Nekem ez egyszerű. Látom előre az események egy részét, de ha beszélek róla kiröhögnek, egészen addig, amig az be nem következik.

És Viktor Hála Istennek eddig Isten felé hajlik. Ez egy ilyen négy év lesz. Ennek fényében érdemes kalkulálni akár a tőzsdén is.

2022. ápr. 19. 17:11
 6/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ! Ennyiből is nagyon sok információhoz jutottam hozzá.

Igazán hálás lennék, ha tudnál segíteni ebben :)

+Lenne egy kérdésem, hogy ha én egy konkrét lényt láttam régen, akkor az is a szememnek köszönhető?

2022. ápr. 19. 18:09
 7/10 anonim ***** válasza:
61%
Vegyél olyan hegesztőpajzsot ami a harmadik szemedet is védi, mert három kötőhártyagyulladás már nem piskóta!
2022. ápr. 19. 18:18
 8/10 anonim ***** válasza:
55%
Én harmadik szemüveget hordok amióta belerepült egy gonosz kis muslinca.
2022. ápr. 20. 08:44
 9/10 anonim ***** válasza:

3-as és 5-ös vagyok. És most már kilences is.

Amúgy mélyen hívő vagyok.

Ránéztem a harmadik szemedre. Elvileg valaminek történnie kellett azóta, bár kértem Istent is, hogy legyen meg vele az Ő akarata. Én Isten jóváhagyása nélkül nem piszkálhatok bele más ember vagy lélek részeibe, mert az úgy nem lenne igazságos. Úgy vélem spirituális-lelki szinten történhetett változás.

Arra viszont rá szeretnék világítani, hogy a 3-as hozzászólásom után Orbán Viktor megtette a részét, és bejelentette, hogy első látogatása (választások utáni) a Vatikánba fog vezetni. Ma pedig el is látogatott a pápához.

Erről tegnap reggel óta cikkeznek és tegnapelőtt írtam a 3-as hozzászólásomat. ( Úgy tűnik Isten akarata, hogy erősítsem itt a hiteteket)

Még valami: Kérdező, ha élesedik a 3. szemed látása, akkor a tekinteted javaslom fordítsd az Atya a Fiú és a Szentlélek irányába. Mert Istent illeti a dicsőség és nem engem. Pacsi! :)

2022. ápr. 21. 21:06
 10/10 anonim ***** válasza:
Előző vagyok. helyesbítek. az 5-ös hozzászólásom után...Viktor jó irányba lépett.
2022. ápr. 21. 21:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!