Harmadik oltast mar ket hete megkaptam, de az Eeszt alkalmazasban nem jelenik meg. Mikor fog megjelenni vagy mit kene csinalni hozza?
Figyelt kérdés
2021. dec. 10. 18:02
1/9 anonim válasza:
A mobil alkalmazásra gondolsz? Arra sokan panaszkodnak, nekem belépni sem sikerül
2/9 anonim válasza:
Magától nem fog megjelenni. Az intézménynek kell feltölteni, ahol beadták. Ha nem töltötték fel, vissza kell menni és reklamálni.
3/9 A kérdező kommentje:
Hu koszi utolso. 1.5 orat alltam ott sorba mert osszeteteltek a regisztraltakat a regisztracio nelkuliekkel. Nem biztos hogy van kedvem megint ott acsorogni
2021. dec. 10. 18:48
4/9 A kérdező kommentje:
Haziorvos nem tudna megcsinalni?
2021. dec. 10. 18:49
5/9 A kérdező kommentje:
Oke kozben rajottem leirom ha masnak is lenne ez.
Ki kell logolni az app-bol majd ujra belogolni az ugyfelkapuval az app-ba es utana mar lathato lesz a harmadik is.
2021. dec. 10. 18:53
6/9 anonim válasza:
Meg kellett volna nyomni az adatok újratöltése gombot.
7/9 anonim válasza:
Háziorvoshoz nem menj ezzel. Nem ő adta be, semmi köze hozzá.
8/9 anonim válasza:
Nekem egy órán belül megjelent, tehát érdeklődj utána.
9/9 A kérdező kommentje:
Mar megoldodott!
Koszonom szepen a valaszokat!
2021. dec. 11. 12:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!