Lehet valakit ugy szereti, hogy nem is ismered?
Figyelt kérdés
2010. szept. 25. 13:58
1/7 anonim válasza:
Nem. Ilyen esetben csak beképzeled magadnak, hogy az illető milyen tulajdonságokkal bír, ami 99%, hogy téves.
2/7 anonim válasza:
személyesen nem ismered de netről ismered a tulajdonságait vagy látásból ismered és a tulajdonságait nem?
3/7 A kérdező kommentje:
Személyesen láttam, ismerösei meséltek rola, és egyszer én is beszéltem vele. Ismerem a szokásait, haverjait(látásbol) és egy kis kutakodás utána különbözö oldalakon(nelog, iwiw)....
2010. szept. 25. 14:19
4/7 anonim válasza:
Esetleg szimpatikus lehet neked és kedveled valamiért. Talán azért mert hasonló lehet hozzád. Próbálj meg közeledni hozzá és akkor majd kiderül, hogy valóban milyen az az illető. Lehet, hogy barátok lesztek de lehet, hogy nem. De azt csak úgy tudod meg, hogy megpróbálsz ismerkedni vele.
5/7 anonim válasza:
lehet , de általában csak szenvedés lesz a vége (tapasztalat)
6/7 anonim válasza:
Nem lehet, mert ilyenkor nem ŐT szereted, hanem a róla benned kialakult képet. A szeretet érzéséd ettől függetlenül érezheted, csak becsapod magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!