Megbolondultam? Mi történik velem?
23 éves vagyok, és eddig sose volt gondom azt illetően, hogy melyik nemhez vonzódom. 1 hónapja szakítottam a barátnőmmel, és azóta viszont teljesen megváltoztam. Tudni illik, 1 évet voltunk együtt, de nem voltam szerelmes. Nagyon toxic volt a kapcsolatunk, és kb. kiégtem már a végére. Utána meg egyből belemerültem a csajozásba, anélkül hogy szünetet tartottam volna a kapcsolat után. Viszont most azt érzem, hogy a lányok már egyszerűen nem ütik meg az ingerküszöbömet. Egyrészt, másrészt meg belefáradtam, hogy sokszor sok energiát fektetek a dologba, és semmi nem lesz a végén. És így kicsit már elengedtem ezt az egészet.
Ez odáig vezetett, hogy ha rámtör a kangörcs, akkor lányoktól a transzikon át a férfiakig mindenkivel flörtölök (és ilyen poreszt is nézek), a hangsúly, hogy minél extrémebb legyen szexuálisan a dolog. Plusz tudom, hogy a férfiak hamarabb benne vannak a szexbe, még egy másik férfival is. Ennek már csak a tudata felizgat, hogy nem kell tennem érte.
Viszont ennyi. Próbáltam kideríteni, hogy akkor most biszex lennék-e vagy sem, így szerveztem találkát egy férfival. De semmi nem volt. Élőben nem izgultam fel, egy férfi a szememben csak egy férfi, élőben. Semmi több, nemtudok rá úgy nézni, mint egy szép lányra, ahol megdobban a szívem is, és egyből elkezdenek jönni az érzések is.
Viszont ha meg egyedül vagyok, és rám jön az 5 perc, akkor megint a férfiakra izgulok fel. De ez is addig, amíg ki nem elégítem magam kézzel, utána visszanyerem a rendes énem, vagy hogy jellemezzem ezt, és nem gondolok férfiakra. Napközben is ha pl. megyek az utcán, a lányokat nézem és kívánom meg, eszembe nem jutnak a férfiak más értelemben.
Nem értem mi történt velem, hogy tudott az agyam ilyet kattanni ilyen rövid idő alatt, és mi lehet ennek a oka.
#10 le a kalappal, szerintem elmondott mindent.
Nem egy ilyen ember van az ismeretségi körömből akinél ugyanez volt, azért hitte magát bi-nek.
Ne aggódj nincs gond az agyaddal.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!