Csak én vagyok egyedül 27 éves csaj aki nem akar gyereket itt Magyarországon De még máshol se?
:D :D :D
Oké 20, köszönjük ezt a regényt.
oké 20-as
viszont azért nem ennyire feketefehér a világ a terhesség és gyereknevelés körében...
nekem a terhességeim mint szuperek voltak semmi rosszullét semmi igazán komoly dolog. oké az egyensúly a végén másol van a pocak miatt, és a gyomrod is feljebb kerül de kb ennyi volt a nehéz terhesség :D a szülés szintén könnyű volt mind a háromnál pedig az egyik császár lett. de a mai napig szép emlék :) és tudodm h én vagyok a szerencsés de 10ed annyi gond nincs velük mint mások gyerekeivel. lehet h ez az én mentalitásomba rejlik de lehet hogy a gyerekek és a én személyiségemben. passz nem tudom. de igazából ennyire mélyen nem is érdekel.
a személyiség azt jól látod h mennyire hatással vannak a külső tényezők de én azt látom h max finomítják vagy torzítják az alapjellemet de nem változik meg teljesen. de nem is kell.
attól függetlenül hogy 3 gyerekem van még nem érzem magam anyának sőt jó anyának sem. tudom hogy milyen hibáim vannak pl nem rendelem magam alá a gyerekeknek maradt saját életem és a vágyaim is beteljesednek bár néha lassabban mint szeretném.
ettől függetlenül senkit nem akarnék rábeszélni h egy gyermeknek életet adjon ha nem akarja, viszont ennek az életnek is vannak szépségei, ezt pedig ne kicsinyeld le kérlek!
22, aki felhozza érvnek a gyerekvállalás ellen, hogy a pelenkázás az fújj meg jajj, na onnan lehet látni, hogy az illető éretlen és gyerekes, a gyerekvállalás felől meg fogalma sincs (bár mint olvastuk ő meg neveli akt melyiket azonnal, úgy átlát mindenkin).
A kakis pelusozás az tényleg egy olyna semmiség, apróság, kb az ötödik után úgy csinálja az ember bárhol és bármikor, mint a levegővételt.
A családellenességet sokan hangoztatják, csak hozzátenném, előfordulhat, hogy ők később nagyon magányosak lesznek és üresnek érzik majd az életüket.
Amióta van gyerekem, azt érzem, hogy most már van célom az életben: felnevelni a gyermekem és felkészíteni őt az életre. Korábban nem éreztem semmiféle feladatot, mivel nem vagyok karrierista típus.
Tudom, sok a nehézség, de a játék a gyerkőcömmel jó érzéssel tölt el, szeretem kivinni őt a játszótérre.
Nem csak te vagy így, én sem akarok soha.
35/N
Azért az ilyen emberek örülhetnek hogy az ő szüleik nem ilyenek voltak.
Bele lehet gondolni mennyire jó érzés lenne ha a szüleid azt mondanák hogy nekik nem kell gyerek, ergo te sem kellesz nekik...
A gyerekvállalás áldozat. Nem kötelesség hanem inkább hála és szolgálat. Persze vannak hálátlanok ez is igaz. :)
Ha nem kell a szülőknek gyerek akkor nem vállalnak gyereket és így szülők sem lesznek, nagy logika....
Az önkéntes hálát meg szolgálatot pedig átengedjük akkor neked ha ennyire szeretnéd.
24:Ez nagyon nem így van. Sok az idős ember,akinek a családja felé sem villant. Most is ismerek/ismertem.1.Férj nemrég halt meg,viszont a gyerekek/unokák az ország másik felén és évek óta semmi hír felőlük,pedig sokat beszélek a nénivel.
2.1 fiú és 1 lány gyermeke volt. Óvonőként dolgozta le az életét. Fia börtönben (megerőszakolta az anyját és verte is) a lány pedig egy nagyon nagy kérdőjel,ha minden igaz ő külföldön alapított családot. Az utóbbi nénihez volt,hogy bekelett ugranom szószerint a kerítésen,mivel +85 éves korára a nyugdíjából nem jött ki jól és azt gondolta,hogy a kertészkedés jó ötlet.
27:Egy másik személyről beszélsz és képzeld nem vagyunk egyformák ezért szép a világ. Mellesleg sokan azt mondanák,hogy örülnének annak,hogy nem születtek meg. Szóval teljesen rossz a példád,mivel nem köteles ugyanazt az életet élni,mint a szülei. Attól,hogy a családom minden férfi tagja volt/jelenleg katona,azért nem kell nekem is szaladnom a toborzóiródába
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!