Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Csak én vagyok egyedül 27...

Csak én vagyok egyedül 27 éves csaj aki nem akar gyereket itt Magyarországon De még máshol se?

Figyelt kérdés

#gyerek.válalás
2022. aug. 11. 01:35
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
0%

:D :D :D

Oké 20, köszönjük ezt a regényt.

2022. aug. 11. 11:48
 22/29 anonim ***** válasza:
27%

oké 20-as

viszont azért nem ennyire feketefehér a világ a terhesség és gyereknevelés körében...

nekem a terhességeim mint szuperek voltak semmi rosszullét semmi igazán komoly dolog. oké az egyensúly a végén másol van a pocak miatt, és a gyomrod is feljebb kerül de kb ennyi volt a nehéz terhesség :D a szülés szintén könnyű volt mind a háromnál pedig az egyik császár lett. de a mai napig szép emlék :) és tudodm h én vagyok a szerencsés de 10ed annyi gond nincs velük mint mások gyerekeivel. lehet h ez az én mentalitásomba rejlik de lehet hogy a gyerekek és a én személyiségemben. passz nem tudom. de igazából ennyire mélyen nem is érdekel.

a személyiség azt jól látod h mennyire hatással vannak a külső tényezők de én azt látom h max finomítják vagy torzítják az alapjellemet de nem változik meg teljesen. de nem is kell.

attól függetlenül hogy 3 gyerekem van még nem érzem magam anyának sőt jó anyának sem. tudom hogy milyen hibáim vannak pl nem rendelem magam alá a gyerekeknek maradt saját életem és a vágyaim is beteljesednek bár néha lassabban mint szeretném.

ettől függetlenül senkit nem akarnék rábeszélni h egy gyermeknek életet adjon ha nem akarja, viszont ennek az életnek is vannak szépségei, ezt pedig ne kicsinyeld le kérlek!

2022. aug. 11. 12:22
 23/29 anonim ***** válasza:
47%

22, aki felhozza érvnek a gyerekvállalás ellen, hogy a pelenkázás az fújj meg jajj, na onnan lehet látni, hogy az illető éretlen és gyerekes, a gyerekvállalás felől meg fogalma sincs (bár mint olvastuk ő meg neveli akt melyiket azonnal, úgy átlát mindenkin).

A kakis pelusozás az tényleg egy olyna semmiség, apróság, kb az ötödik után úgy csinálja az ember bárhol és bármikor, mint a levegővételt.

2022. aug. 11. 12:50
 24/29 anonim ***** válasza:
17%

A családellenességet sokan hangoztatják, csak hozzátenném, előfordulhat, hogy ők később nagyon magányosak lesznek és üresnek érzik majd az életüket.

Amióta van gyerekem, azt érzem, hogy most már van célom az életben: felnevelni a gyermekem és felkészíteni őt az életre. Korábban nem éreztem semmiféle feladatot, mivel nem vagyok karrierista típus.

Tudom, sok a nehézség, de a játék a gyerkőcömmel jó érzéssel tölt el, szeretem kivinni őt a játszótérre.

2022. aug. 12. 11:27
 25/29 Miss Endzsi ***** válasza:
75%
Én viszont karrier típus vagyok. És, ha látok egy állatkát izgatott leszek, boldog, míg egy csecsemő semleges. A barátnőm gyerekeinek is megjátszom, hogy kedvelem őket, nekem a gyerek nem egy szeretni való valaki, hanem egy felnevelendő identitás, akit ráadásul rengeteg minden befolyásol, így hiába nevelem én szépen, lutri. Nem lenne energiám foglalkozni mindig velük. Utálom, hogy zsivalyognak, hogy nem lehet csak úgy elmenni valahova, szeretem magamra költeni a pénzt, és a házra. Annyi tervem van még, amibe nem fér bele ez a teher. Magányos nem leszek, attól nem tartok.
2022. aug. 12. 11:45
 26/29 anonim ***** válasza:
85%

Nem csak te vagy így, én sem akarok soha.

35/N

2022. aug. 12. 15:35
 27/29 anonim ***** válasza:
13%

Azért az ilyen emberek örülhetnek hogy az ő szüleik nem ilyenek voltak.

Bele lehet gondolni mennyire jó érzés lenne ha a szüleid azt mondanák hogy nekik nem kell gyerek, ergo te sem kellesz nekik...

A gyerekvállalás áldozat. Nem kötelesség hanem inkább hála és szolgálat. Persze vannak hálátlanok ez is igaz. :)

2022. aug. 21. 02:52
 28/29 anonim ***** válasza:
96%

Ha nem kell a szülőknek gyerek akkor nem vállalnak gyereket és így szülők sem lesznek, nagy logika....

Az önkéntes hálát meg szolgálatot pedig átengedjük akkor neked ha ennyire szeretnéd.

2022. aug. 21. 03:15
 29/29 anonim válasza:
100%

24:Ez nagyon nem így van. Sok az idős ember,akinek a családja felé sem villant. Most is ismerek/ismertem.1.Férj nemrég halt meg,viszont a gyerekek/unokák az ország másik felén és évek óta semmi hír felőlük,pedig sokat beszélek a nénivel.

2.1 fiú és 1 lány gyermeke volt. Óvonőként dolgozta le az életét. Fia börtönben (megerőszakolta az anyját és verte is) a lány pedig egy nagyon nagy kérdőjel,ha minden igaz ő külföldön alapított családot. Az utóbbi nénihez volt,hogy bekelett ugranom szószerint a kerítésen,mivel +85 éves korára a nyugdíjából nem jött ki jól és azt gondolta,hogy a kertészkedés jó ötlet.

27:Egy másik személyről beszélsz és képzeld nem vagyunk egyformák ezért szép a világ. Mellesleg sokan azt mondanák,hogy örülnének annak,hogy nem születtek meg. Szóval teljesen rossz a példád,mivel nem köteles ugyanazt az életet élni,mint a szülei. Attól,hogy a családom minden férfi tagja volt/jelenleg katona,azért nem kell nekem is szaladnom a toborzóiródába

2022. aug. 21. 17:57
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!