Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogyan legyek oldottabb utcán...

Hogyan legyek oldottabb utcán és nők előtt?

Figyelt kérdés

Lényeg hogy nagyon feszengek ha utcán kell mennem. Ez ellen próbálok tenni, pl ha valaki elmegy melletem akkor próbálok nem lefele bámulni hanem kihúzni magam, de általában az lesz a vége hogy akarva akarva akaratlanul megvakarom az orrom pl vagy elkezd a bal szemem nedvesedni, nem könnyezni csak olyan érzés mint ha könnyezne.A tenyerem folyamatosan izzad. Próbálok önbizalmat kisugározni, pl ha egy szép nő elmegy melletem akkor nem húzom össze magam hanem ép hogy próbálok a szemébe nézni, ilyenkor nagyon hamar elkapom a fejem ezen próbálok javítani.

Az érdekes hogy alapvetően nem vagyok egy antiszociális alkat, simán kijövök bárkivel, el tudok beszélgetni bármiről, társaságban is meg tudok szólalni. De ha egyedül vagyok mint ha kicseréltek volna, folyton feszültnek érzem magam.

2010. szept. 22. 23:27
 1/3 anonim ***** válasza:

Hát igen... Amint egy fiú rájön hogy a nők is csak emberek, megváltozik számára világ...

22F

2010. szept. 22. 23:34
 2/3 anonim ***** válasza:
Én egyszer hallottam erről egy sztorit, ami egyik kollégámnak állítólag bevált. Nagyon félt ő is emberektől (idegenektől is, de a főnöktől rettegett). És egyszer egy másik kollégám azt mondta neki, hogy képzelje el reggel a wc-n ülve azokat az embereket, akiktől fél. És azt mondja, neki ez hatott. :)
2010. szept. 23. 00:04
 3/3 anonim ***** válasza:

Úgy, hogy nem tulajdonítasz nagy jelentőséget sem a szép csajoknak, sem vélhető véleményüknek.

Sem a magad vélt vagy valós, jó vagy kevésbé előnyös kinézetednek, tartásodnak.

2010. szept. 23. 07:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!