Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Nincs ízlésem, ez baj?

Nincs ízlésem, ez baj?

Figyelt kérdés

Hallottam már sokszor, vagy olvastam a neten, hogy mondják valakikre, hogy "nincs ízlésük"

De ez pontosan mit jelent?

Én annyira vegyes dolgokat szeretek, hogy ez már fura..

A kedvenc zenekarom a Green Day, de ha választanom kéne egy zenei műfajt, akkor a pop lenne.

De most komolyan, szívesen hallgatok rockszimfóniákat is, vagy csak egy sima szimfóniát Mozarttól.

És tényleg tetszik. Mind.

A filmekben is vegyes vagyok, 3 kedvenc filmem van, és mind a 3 üti egymást.

Az egyik egy romantikus (Minden, Minden)

A másik inkább egy humoros (Fák Jú Tanárúr)

És a 3....nos, igen. Az Amadeus.

Tudom, hogy ez a három különbözik, de nekem akkor is ugyanannyira tetszenek!

Pl. Én a horrort is imádom.

Ruhákból mindig modernebbe járok, sosem szeretem ha sima egy ruha, én mndig mintásat veszek.

A kedvenc színeim a neonos színek, kék, rózsaszín.

Kiskoromban jól tudtam operát énekelni (vagyis, inkább csak magasan énekelni😅)

És balettozni is nagyon szerettem volna, de mivel a nagyszüleimmel éltem hallgattam régi klasszikusokat, Kovács Kati, meg minden ilyen régi... De tényleg tetszett.

Mesékből ugyanúgy szeretek nézni felnőtteknek szólót (mint a South Park)

Vagy akár kislányoknak (Winx Club)

Nem hiszem, hogy ezt a "kamaszkorra" rá lehetne fogni,

Mert anyukám 45 éves, és ő is ugyanígy szeret minden műfajt, vegyesen.

Most nekem igazából, ezzel semmi bajom sincs.

Én boldog vagyokígy, csak félek, hogy valaki úgy indul el felém, hogy"Ennek a hülyének nincsen egy ízlése"

Én boldog vagyok így, most, amilyen vagyok, de ha mások nem fogadnak el?

Tényleg rossz az ízlésem?

Azt hozzátenném, hogy nem az a sminkelős lány vagyok, nincs műkörmöm, nem járok extramini szoknyában, más lányokkal ellentétben én rajongok az ijesztő dolgokért, nem szeretem az édeset, inkább a sósat. Nem hallgatok Kpopot, nem nézek animét.

Én csak egyszerűen egy gyerekes, de olykor érett, azt hiszem... Kultúrált 18 éves lány vagyok.

:)

2022. aug. 3. 09:57
 1/6 A kérdező kommentje:

Az leginkább zavarna, hogy azt mondanák, hogy nem is ismerem a kalsszikus műfajt, vagy a régi költőket.

De igen! És szeretem az életüket, zenéiket/verseiket olvasni!

Sok mindent tudok róluk.

Azt kihagytam, hogy szeretek rajzolni, meg verseket írni.

Lehet, hogy ez nem normális, de nem a szexen jár az eszem, hanem inkább, hogy vajon mi történik a kedvenc novellámban....

(Ezt csak azért írom, mert nem vagyok igazáb művész)

Szeretek rajzolni, de csak hobbiból, van egy barátom aki nagyon jól rajzol, igazi művészi rajzokat, na azokat én nem tudok, de egy pálcika embernél meg 1000szer jobb, úgy gondolom.

Szóval, én nem akarok megváltozni, de még nem jutottam el arra a szintre, hogy elfogadjam, hogy lesznek akiknek ez nem fog tetszeni, hogy ilyen vagyok.

Nehezen fogadom el, ha valaki rossznak ítéli az ízlésem, de szerintem ez nem rossz.

Büszke vagyok rá, hogy ennyi mindent szeretek.

Persze, mindenből kitudnék választami egy kedvencet, és abból az jönne le, hogy én modern vagyok, fiatalos meg minden... De attól még nem lenne iga, hogy a többit nem szeretem ugyanúgy!

Köszönöm ha elolvastad :)

2022. aug. 3. 10:02
 2/6 anonim ***** válasza:
73%
És mi a kérdés?
2022. aug. 3. 10:05
 3/6 A kérdező kommentje:
Ha helyesíási hiba van bocsi!
2022. aug. 3. 10:05
 4/6 Somló Volán Zrt. ***** válasza:
100%

Szerintem van ízlésed, csak sokmindenre vevő vagy, és mindenkinek megvan a maga sajátos ízlése, és az jó dolog, ha valaki sokmindent szeret, sőt! Ezért jó ha sokmindent kipróbál az ember, mert a végén kiderül, hogy melyik tetszik neki és melyik nem. Szerintem nincs azzal baj, ha valaki sokmindent szeret egyszerre és akkor sincs ha kicsit furcsa. Én is furcsa vagyok néha, mert autista vagyok és vannak fura szokásaim, mint például a dölöngélés. Azt meg nem tudom pontosan, hogy mire mondják azt a kifejezést, hogy nincsen ízlése valakinek, de szerintem olyasmi lehet a dologban, hogy pl 2 fél beszélget valamiről és az egyik meglát valami furcsát a másikban pl a nadrág színe nem illik össze a póló színével, vagy fura kaja párosítások, stb... És akkor szerintem erre mondják, hogy nincs ízlése valakinek. Renélem nem mondtam hülyeséget, de én ezt a kifejezést nem szoktam használni. Ettől függetlenül mindenkinek van valamilyen ízlése. Akik meg ilyeneket mondanak neked, azokkal ne foglalkozz! Igenis megvan a te saját ízlésed és kész. Nézzük a jó oldalát! Legalább egyedi vagy. :)

16F

2022. aug. 3. 11:08
 5/6 franciasrac ***** válasza:
Nincsen olyan akinek nincs ízlése, nem azért rossz mert nem szokásos :)
2022. aug. 4. 03:04
 6/6 anonim ***** válasza:
24%

Egy 18 éves lányban több dolog is érdekelne de egyik sem az ízlése... :D

35F

2022. aug. 6. 15:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!