Drága kérdező,
ezt megválaszolni borzasztóan nehéz, hiszen mindenki a saját útját járva esik depresszióba, vagy éppen jön ki belőle.
20 éves vagyok és sokan azt mondják, hogy ennyi idősen még nem tud eleget az ember ahhoz, hogy tanácsokat adjon ilyen komoly témákban. De én 3 évvel ezelőtt a 11 éves öcsémtől kaptam anno az első löketet ahhoz, hogy megpróbáljam kihúzni magam a mélyből. Sokszor a fiatalabb emberek nyíltsága és egyszerűsége kell ahhoz, hogy meglásd a dolgok szebb, pozitívabb oldalát.
Nem tudom, hogy mi a gyógyszer a te szituációdban, de egyben biztos vagyok. Meg tudod csinálni. Már az, hogy kiírtad ezt a kérdést azt mutatja, hogy SZERETNÉL változtatni és ki szeretnél mászni a gödörből.
Azoknak, akik megtalálták ezt a kérdést: Már az, hogy megkerested, hogy hogyan tudnál segíteni magadon, megfelel egy lépésnek.
Szépen lassan, idővel, egyik lábat a másik után téve menni fog. Ha esetleg szükséged van segítségre, mert úgy érzed most éppen az esne jól, akkor pedig ne félj kérni.
Bízz magadban és a jobb jövőben. De a jelenben kell cselekedned ahhoz, hogy a jövőd szebb legyen.
Ügyes vagy,
F
A legbiztosabb módszer, ha orvost keresel.
Lehetséges, hogy nem csak lelki tényezők vannak bene, ehhez pedig jól jön egy vizsgálat.
A megoldást hitelesen nem tudnám megmondani, szerencsére nem volt ilyen gondom, de az irány jó, amit az #1-es írt.
Szorítok, kitartás! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!