Hogy kezdjek el csinálni valamit, amihez nem is értek?
A megfejtés: Youtube
Gyakorlatilag a legtöbb mesterség, szakma, művészet csínját-bínját el lehet lesni, amiről videó készíthető. Egyik haverom faiparban dolgozott, zenészkedett és mégis a youtube segítségével és némi fantáziával olyan patináns kemencét épített az udvarába, hogy azt nem mondanád el, hogy egy videóról leste el. Másik ismerősöm a padlófűtését csinálta meg ilyen módon. A harmadik ismerősöm pedig fűrdőszobát épített, leburkolta és egészen szépre sikerült. Az öcsémék is így csinálták a wc-jüket. Öröm bemenni oda sz@rni. Persze próbálkozni kell, tanácsot kérni, ha elakad az ember. Hát meg kinek-kinek máshoz van affinitása, érzéke, szóval ezt is érdemes figyelembe venni. Mondjuk példáúl ha valami ételt készítesz, ott jó, ha tisztában vagyunk a fűszerek viselkedésével, de itt jön képbe a kísérletezés. Mindent le lehet utánozni, mindent meg lehet tanulni és kellő gyakorlással és kitartással bármit meg lehet valósítani, sőt tovább fejleszteni. Eddig is így működött a világ, de mostanában hatványozottan könnyebben hozzá lehet férni az információkhoz és könnyebb megnézni példáúl egy kemenceépítést, mint 30 évvel ezelőtt. Telód meg ott van mindig, szóval hajrá!
Attól függ miről van szó.
Pl nekem bármi ötletem van 1-2próba után már megy.
Adott motoros képességeim fejlettebbek. Logikától a kinesztézisig.
Vagy mutat valaki valamit azt is egyből megtanulom pár perc elég.
Barkácsolástól a szobrászatig sok mindenben ügyködök és imádom is.
Vagy pl elektronikai szereléshez nem érttek, mégis megjavítottam a tetováló gépet és a hősugárzót is.
30N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!