Velem van valami gond?
Mindenhol azt látom, hogy a 12-14 évesek már javában "járnak" és csókolóznak egymással, a 15-17 évesek pedig már régen túl vannak első szexuális élményükön is...
Ehhez képest én 20 éves vagyok, és még csak "baráti puszinál" tartok már jó pár éve. Eddig arra gondoltam, hogy későn érő vagyok. Na de ennyire? Egyébként semmi komolyabb gond nincs velem; járok kondizni, nem vagyok csúnya (legalábbis semmilyen komoly szépséghibám sincs), meg tudok nevettetni másokat és vagyok annyira intelligens, mint az átlag.
Tehát, a kérdés: valami gond van velem, vagy ez még normális?
Szerintem avval nincsen semmi gond ha valaki 17évesen veszti el a szüzességét..
Na de viszont ez nem normális 20évesen már ideje lenne elkezdeni..:)
Te jó szagú málnabokor!!!
Gyerekes marad, aki "későn veszíti el"??? Nem is tudtam, h a személyiségfejlődés szoros összefüggésben van a szüzesség elvesztésével és annak időpontjával. (Micsoda észosztás lenne, ha én is leírnám a saját sztorimat, ha már erre ilyen "okosságokat" írnak!)
Ne legyünk már ennyire primitívek!!!
Én meg azt mondom, h nincs veled semmi baj. Nem hiszem, hogy boldogabbak nálad azok a tizenévesek, akik ész és érzelmek nélkül dugnak, mint a nyulak, mert nem akarnak "lemaradni".
Örülj neki, hogy nem vagy átlagos, mai fiú, akit a farka irányít.
Mindennek megvan az ideje és ne törődj a mai elferdült értékrendű társadalom nyomásával és elvárásával.
Szóval normális ez is, meg te is... :)
Én is lassan 20 vagyok, és nekem se volt még semmi. De úgy őszintén, annyira még nem is hiányzik. Hiszen én se tom, h mit akarok. Sztem semmivel nem vagyunk elkésve! :)
19/l
ez emberfüggő.
ebben a dologban nincs "ÁTLAG"
mindenkinek egyszer eljön aminek el kell jönnie. Az hogy mikor, az meg nem kiszámítható.
szóval nem kell egymást ezzel bántani. akinek jó hogy 12 évesen elveszti a szüzességét, akkor egészségére. akinek jó hogy 20 évesen még csak baráti puszinál tart, egészségére. (nem rosszból mondom)
Nemcsak, hogy nincs átlag, de ha volna is, nem biztos hogy szerencsés az, ami manapság zajlik. Még jó hogy az óvodások nem tartanak orgiákat :)))
Én 19 éves voltam, amikor megvolt az első. Szerintem nem volt sem korai sem kései.
(F)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!