Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Van itt aki pszichológiát...

Van itt aki pszichológiát tanul? Az érzéseket hogy kell eltüntetni vagy feldolgozni?

Figyelt kérdés

2022. júl. 9. 14:09
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Általánosságban úgy, hogy megpróbáljuk az érzéseinket a lehető legpontosabban megfogalmazni és definiálni. Mit is érzünk pontosan? És ha ezt sikerül, akkor el lehet kezdeni azzal foglalkozni hogy 1) mi az oka? 2) mit lehet vele kezdeni.

De ha írsz pár sort magáról a konkrét problémáról, szívesen megpróbálok segíteni.

2022. júl. 9. 14:40
 2/3 A kérdező kommentje:

Rendben köszönöm. Inkább írnám a konkrét bajt, hanem vegyük így általánosan, hogy más is okulhasson belőle ezentúl, aki elolvassa.

Tehát 1, Megfogalmazom a bajt magamban, figyelem milyen érzés. Rossz érzés és váltakozó kissé, hol jobb, hol rosszabb.

2, Mit lehet vele kezdeni? Úgy tűnik csak figyelni tudom. Mást nem tehetek vele? Így úgy tűnik csak figyelni tudom, bár mikor figyelem intezívebben csapong a dolog ide oda, ezt még észrevettem most, ha pedig nem figyelem olyan mintha sarokba tenném, de ott sincs jól, mert csak idegesít.

2022. júl. 9. 15:20
 3/3 A kérdező kommentje:
Kimaradt az elején hogy "nem". ..hogy nem konkrétan írom, hanem általános módszertant szeretnék alkalmazni.
2022. júl. 9. 15:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!