Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Eléggé összetett kérdést...

Eléggé összetett kérdést szeretnék feltenni, szóval arról lenne szó, hogy én most vagyok 19éves (lány) És létezik e olyan nálam hogy másokban keresem az “anyát”?

Figyelt kérdés

Anyukám nem nagyon tudott kicsinek foglalkozni velem valahogy soha nem volt az az érzésem hogy ismerne hogy értene hogy kapcsolódni tudnánk egymáshoz, ezért mindig próbáltam felhívni anyukám figyelmét de nem igazán sikerült,ezért elkezdtem más “anya féle felnőtt emberek figyelmét keresni, de ez sem nagyon jött össze csak egy ideig” már kicsi koromban elváltak a szüleim.

Szóval lehet olyan hogy én másba még mindig keresem ezt az “anyát”? Vagy esetleg lehet anyakomolexus ilyen módon?

2022. jún. 24. 18:49
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
16%
Persze, hogy lehet. De érzelmi vagy szexuális úton keresed?
2022. jún. 24. 18:52
 2/14 A kérdező kommentje:
Érzelmi, nincsen benne semmilyen szexualitás. Mint írtam lány vagyok
2022. jún. 24. 18:54
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

Lehet de erre szerintem szakember tudna rávilàgítani és tanácsot adni.

Nekem más jellegű problémám van de ugyanígy érzem, hogy talán a csonka család miatt jön most elő különböző megoldhatatlan visszatérő bajom. Én patichoterapeutát keresek, bár nem olcsó de lehet egy pár beszelgetéssel kilábal oka kilátástalanságból.

( én másoktól várom a dícséretet ha és ha nem kapok alulértékelem magam illetve fogalmam sincs akarnék e gyermeket… és ezt szeretném kideríteni )

2022. jún. 24. 18:57
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Pszichoterapeutát *
2022. jún. 24. 18:58
 5/14 A kérdező kommentje:
Én is voltam sokat pszichológusnál de sajnos mindig azt érzem hogy nincs mit mondanom, hiszen annyira nem fontosak a problémáim és leértékelem teljesen,sok sikert neked és kitartást!
2022. jún. 24. 19:10
 6/14 anonim ***** válasza:
84%
A pszichoterapeuta más technikát is alkalmaz úgy tudom, mint a pszichológus
2022. jún. 24. 19:14
 7/14 anonim ***** válasza:
90%

6-os, ez nagy baromság volt! A pszichoterapeuta pszichológus. (Persze lehet orvosból is az, de attól még nem alkalmaz más technikát.)

"Annyira nem fontosak a problémáim"- Dehogynem! Mi az ördögöt csináltál a pszichológusnál, ha nem a problémáidról beszéltél? És ő mit csinált, ha nem a te béka feneke alatt lévő önértékelésedet hozta vissza legalább a földszintre?

2022. jún. 24. 20:36
 8/14 anonim ***** válasza:
80%

7-es! Miért kell ilyen stílusban írni? Kedvesebben is meg lehetne fogalmazni a mondandódat.

A pszichológus szakvizsga után lesz pszichoterapeuta , így szerintem alkalmazhat olyan technikát, amit a pszichológus még nem tud.

2022. jún. 24. 21:46
 9/14 anonim ***** válasza:
27%
Attól még, hogy szakvizsgát tesz, a pszichoterapeuta nem veszti el pszichológusságát! Akkor úgy kellett volna fogalmaznod, hogy ... mint a nem szakvizsgázott pszichológus.
2022. jún. 24. 22:36
 10/14 anonim válasza:
Lehet. Én 9 voltam, amikor apukám meghalt. Ezzel magyarázom az apakomplexusomat, mindig kb. 15-20 évvel idősebb barátaim voltak.
2022. jún. 25. 06:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!