Eléggé összetett kérdést szeretnék feltenni, szóval arról lenne szó, hogy én most vagyok 19éves (lány) És létezik e olyan nálam hogy másokban keresem az “anyát”?
Anyukám nem nagyon tudott kicsinek foglalkozni velem valahogy soha nem volt az az érzésem hogy ismerne hogy értene hogy kapcsolódni tudnánk egymáshoz, ezért mindig próbáltam felhívni anyukám figyelmét de nem igazán sikerült,ezért elkezdtem más “anya féle felnőtt emberek figyelmét keresni, de ez sem nagyon jött össze csak egy ideig” már kicsi koromban elváltak a szüleim.
Szóval lehet olyan hogy én másba még mindig keresem ezt az “anyát”? Vagy esetleg lehet anyakomolexus ilyen módon?
Lehet de erre szerintem szakember tudna rávilàgítani és tanácsot adni.
Nekem más jellegű problémám van de ugyanígy érzem, hogy talán a csonka család miatt jön most elő különböző megoldhatatlan visszatérő bajom. Én patichoterapeutát keresek, bár nem olcsó de lehet egy pár beszelgetéssel kilábal oka kilátástalanságból.
( én másoktól várom a dícséretet ha és ha nem kapok alulértékelem magam illetve fogalmam sincs akarnék e gyermeket… és ezt szeretném kideríteni )
6-os, ez nagy baromság volt! A pszichoterapeuta pszichológus. (Persze lehet orvosból is az, de attól még nem alkalmaz más technikát.)
"Annyira nem fontosak a problémáim"- Dehogynem! Mi az ördögöt csináltál a pszichológusnál, ha nem a problémáidról beszéltél? És ő mit csinált, ha nem a te béka feneke alatt lévő önértékelésedet hozta vissza legalább a földszintre?
7-es! Miért kell ilyen stílusban írni? Kedvesebben is meg lehetne fogalmazni a mondandódat.
A pszichológus szakvizsga után lesz pszichoterapeuta , így szerintem alkalmazhat olyan technikát, amit a pszichológus még nem tud.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!