Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért érdemes élni? 16L

Miért érdemes élni? 16L

Figyelt kérdés
3 szóval jellemzem az eddigi életem, sz@r, uncsi, uncsi. Szóval unom az egész életem, ha változtatnék valamin még akkor is azt mondanám, hogy inkább a halál, már pedig ilyen fiatalon nem mondhatok ilyeneket. Még előttem az egész élet, de nem várom, semmi érdekeset nem találok benne, hogy felnövök. Semmi elképzelésem nincs a jövőre nézve, pont azért, mert semmi sem érdekel igazán. Amit eddig nem láttam vagy tapasztaltam arra simán azt mondom, hogy kihagyom és inkább a halál, mert onnan nincs tovább.
2010. szept. 19. 16:42
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 81/87 anonim ***** válasza:
51%
azt ajánlom IGYÁL!
2010. szept. 21. 12:11
 82/87 anonim ***** válasza:
de amúgy tényleg. hihetetlen szánalmasnak tartom ezt a közömbösséget minden felé. majdhogynem gyógyíthatatlan vagy. olyan nincs hogy nem szeretsz barátkozni, az ember társas lény, mindenkinek szüksége van barátokra, talán nem ismered az embereket eléggé ahhoz, hogy tudd, lenne olyan ember, aki hozzád való. talán tényleg agyilag nem értél meg annyira, hogy megtedd azt, hogy kilépsz ebból a rohadt búrából, amiben élsz, mivel egy 16 évesnek az a dolga hogy szórakozzon és élvezze hogy fiatal, sebaj, lehet hogy tényleg éretlen vagy még, és egyetemista korodban rájössz, hogy jó dolog élni, de tudod ehhez egy kicsit meg is kell őrülni, nem lehetsz ilyen földhözragadt és unalmas, mint most. nem véletlenül linkeltek neked Korpiklaani-t és hasonló zenéket, valakinek rá kéne vezetnie arra, hogy fel kell hogy ébredj, mert amit most csinálsz az szánalmas. Lehet kinevetni a Korpiklaanit és mindent, ami emberi és jó, de valójában az, amit te csinálsz, azon kell nevetnem. szerencsére nekem van eszem, és sok barátot szereztem úgy, hogy nálad is fiatalabb vagyok.
2010. szept. 21. 12:26
 83/87 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező, már ne is haragudj, de tényleg nagyon szánalmas vagy.

Ok, hogy tinikor, hormonok meg minden, de azért ez már mégis túlzás!

Olyan könnynen kimondod, hogy "inkább a halál", és ez nagyon szomorú.

Nem is akarsz javítani az életeden, hiába próbálnak segíteni még idegenek is. Akkor meg ne panaszkodj, maradj csöndben, és bámuld a monitort!

Hogy a kérdésre is válszoljak: az élet értelme szerintem ez, hogy célokat tűzzünk ki magunk elé és igyekezzünk elérni azokat.

Ja, és szerintem nem lehet annyit olvasni, hogy "megunjuk".

2010. szept. 21. 13:43
 84/87 anonim ***** válasza:

amugy van olyan gyerek osztályomban aki csakül tátott szájjal bamba fejjel és néz a semmibe egésznap és ha kérdezünk töle valamit akkor vagy megse szolal vagy olyan halkan beszél hogy nem lehet érteni(amugy dagadt is)

teis ienvagy csak lányban?

2010. szept. 21. 15:03
 85/87 A kérdező kommentje:

nem vagyok dagadt tudomásom szerint:)

amúgy nem, olyanok nem szólnak hozzám akikkel amúgy sem beszélgetnék, akikkel jóban vagyok azokkal úgy elvagyok, nem unatkozom csak napközben, de nem is mondom azt, hogy na már ezért is megérte megszületni

és igen mondhattok rám bármit, mert az mind mind igaz lesz rám és nem haragszom, mert ez az igazság

2010. szept. 21. 16:08
 86/87 anonim ***** válasza:
Értem. Szóval nem akarsz változtatni a helyzeteden...
2010. szept. 22. 18:10
 87/87 A kérdező kommentje:

nem hinném, hogy valaha is lenne ennél jobb, próbáltam változtatni, de nem sikerült és ezen már meg sem lepődöm, mert nekem soha semmi nem sikerül

próbáltam már pozitívan gondolkodni, mindenhez pozitívan hozzáállni, de ez sem segített

2010. szept. 22. 20:52
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!