Sohasem találok kapcsolatot az önértékelési problémáim és az elvárásaim miatt? 19/l
Az a helyzet hogy én egy 155 centi magas 50 kilós duci lány vagyok, hajam sötét és szálkás a szemem is eléggé sötét. Sajnos eléggé rossz az egészségem bőröm színe is kissé sápadt. Gyakorlatilag egy korcs boszorkány vagyok. :(
Nagyon vágytam mindig is szőke, kékszemű fiúra, de itt a bökkenő. Ha lenne is nem tudnám elviselni az irigységet, folyton féltékeny lennék. Nagyon nagyon szeretnék gyönyörű magas szőke kékszemű lenni de ez sajnos nem adatott meg.
Így sajnos semmi sem jó, addig nem lesz kapcsolatom amíg a szemem nem lesz kék (vagy zöld) és a hajam nem lesz szőke (vagy legalább világos barna). Össze kell hogy illjek életem szerelmével. Különben sem szoktak sajnos szőke kékszemü fiúk sötét hajú lányokkal összejönni, mert nekik is magasak az elvárásaik és fennhordják az orrukat.
Tudom hatalmas elvárásaim vannak, de ha szőke kékszemű lennék senki sem ellenezné a magas elvárásaimat. A szép nőknek mindent szabad a csúnyáknak meg semmit és ez igazságtalan. :(
Létezik valami eljárás a szemszín megváltoztatására?
Ha szőke kékszemű cuki fiúm lenne akkor szégyellene engem? 🥺
Megfértőzném, megszégyeníteném?
A gyönyörü szőke, kékszemű fiúk a tisztaság és az ártatlanság megtestesítői én meg a gonosz démoni csábító alávaló nőszemény.
Most várjak addig amíg kifejlesztik azt a technológiát amivel szemszínt lehet változtatni vagy mondjak le erről az álmomról? Tudom válogatós vagyok, vannak barna hajú fiúk is de mint mar mondtam, ha szőke, kékszemű lennék mindenki elnézné nekem a magas igényeket. ( és akkor egyből a karjaimba ugrana egy szőke kékszemű fiú )
Másrészt. A magasság. Nekem mondták már azt is hogy állva le sz*phatnék bárkit mert olyan alacsony vagyok. Nagyon aggaszt az alacsony termetem is.
Fő probléma az hogy betegesen féltékeny vagyok és ha valami isteni csoda folytan olyan fiúm lenne akkor naponta sirnám a párnámba magam az irigysegtől és a féltékenységtöl. Ez patthelyzet.
Legszívessebben azt tenném ha sok pénzem lenne, mint az a Zürichben élő lány (Celine Centino) aki teljesen átalakította magát. Például a lengőbordáit kivettette.
Bocsánat a hosszú sorokért.
Most akkor mondjak le erről az ideálomról vagy fessem be a hajam, vagy kontakt lencse vagy sportoljak vagy mit tegyek? 😭😔
""Nem a pénzre megyek"
De.
"Tudom hogyha elájulnék akkor mindez simán összejöhetne"
Nem."
Ez már tragikomikus, de az a baj, hogy ezen sem gondolkozik el. Hogy lehet, hogy mindenki az ellenkezőjét állítja, mint ő? Nem érdekli. Ha itt lenne videóüzenet, feltöltene egy elájulós videót, és szerinte azzal minden érvünket megcáfolná.
Akkor most a gyengébb, butább a "magasabb rendű faj"? Nem értem ezt az evolúciót, magyarázd el, Dettike!
De azt is, hogy hogy lehet, hogy a férfiaknál a szőke az nem gyengébb, butább, csak a nőknél?
Ha a hülyeség a férfiak számára vonzó lenne, utánad rohanna a férfiak tömege, rajongótáborod lenne! :D
De te egy idióta vagy, akit mindenki kinevet, okkal. És ez egy cseppet se tesz vonzóbbá. Akár egész életedben kómában heverhetnél, akkor sem.
Képzeld, az csak a Hófehérkében van, (akinek egyébként fekete a haja), hogy egy nekrofil királyfi megcsókolta, miután koporsóban éppen vitték a törpék eltemetni. :D
De ha te elhiszed, és erre vársz, akkor megérdemled. Addig senkit ne engedj magadhoz.
#313: Az a gáz, hogy több, mint háromszáz (!!!) hozzászólás után sem hajlandó elfogadni SEMMIT, ami az eredeti elképzelésének kicsit is ellent mond. Mint valami beakadt lemez, újra és újra ugyanazokat a baromságokat hangoztatja. Az sem érdekli, hogy önmagával is komoly ellentmondásokba keveredik. Amikor erre rávilágítunk, az sem érdekli. Azt is figyelmen kívül hagyja.
Nem az a gond, hogy a világból keveset tapasztalt meg. Illetve de, az is gond. De nem a legnagyobb gond. Az igazán nagy probléma az, hogy a világ számára ismeretlen részeit a képzelgéseivel pótolja ki, és ezen nem hajlandó változtatni. Akkor sem, ha a saját szemével látná, hogy az nem úgy van.
Volt egy másik ájulásfétises kérdése is. Azt a moderátorok törölték, mert akkora baromságnak íttélték. Na, ott is összejött kb. száz hozzászólás. Meg sem fordult a fejében, hogy talán esetleg mégsem az a pasizás netovábbja, ha összepotyogsz mások előtt. Azóta kiírta ezt a kérdést, 300 felett tart a válaszok száma, de még mindig ott tart, hogy ezt sem fogta fel. Még mindig sulykolja ezt az ájulós baromságát.
Áhh, mindegy is. Én szívesen segítek másoknak, de az ilyenért kár koptatni a billentyűzetet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!