Sohasem találok kapcsolatot az önértékelési problémáim és az elvárásaim miatt? 19/l
Az a helyzet hogy én egy 155 centi magas 50 kilós duci lány vagyok, hajam sötét és szálkás a szemem is eléggé sötét. Sajnos eléggé rossz az egészségem bőröm színe is kissé sápadt. Gyakorlatilag egy korcs boszorkány vagyok. :(
Nagyon vágytam mindig is szőke, kékszemű fiúra, de itt a bökkenő. Ha lenne is nem tudnám elviselni az irigységet, folyton féltékeny lennék. Nagyon nagyon szeretnék gyönyörű magas szőke kékszemű lenni de ez sajnos nem adatott meg.
Így sajnos semmi sem jó, addig nem lesz kapcsolatom amíg a szemem nem lesz kék (vagy zöld) és a hajam nem lesz szőke (vagy legalább világos barna). Össze kell hogy illjek életem szerelmével. Különben sem szoktak sajnos szőke kékszemü fiúk sötét hajú lányokkal összejönni, mert nekik is magasak az elvárásaik és fennhordják az orrukat.
Tudom hatalmas elvárásaim vannak, de ha szőke kékszemű lennék senki sem ellenezné a magas elvárásaimat. A szép nőknek mindent szabad a csúnyáknak meg semmit és ez igazságtalan. :(
Létezik valami eljárás a szemszín megváltoztatására?
Ha szőke kékszemű cuki fiúm lenne akkor szégyellene engem? 🥺
Megfértőzném, megszégyeníteném?
A gyönyörü szőke, kékszemű fiúk a tisztaság és az ártatlanság megtestesítői én meg a gonosz démoni csábító alávaló nőszemény.
Most várjak addig amíg kifejlesztik azt a technológiát amivel szemszínt lehet változtatni vagy mondjak le erről az álmomról? Tudom válogatós vagyok, vannak barna hajú fiúk is de mint mar mondtam, ha szőke, kékszemű lennék mindenki elnézné nekem a magas igényeket. ( és akkor egyből a karjaimba ugrana egy szőke kékszemű fiú )
Másrészt. A magasság. Nekem mondták már azt is hogy állva le sz*phatnék bárkit mert olyan alacsony vagyok. Nagyon aggaszt az alacsony termetem is.
Fő probléma az hogy betegesen féltékeny vagyok és ha valami isteni csoda folytan olyan fiúm lenne akkor naponta sirnám a párnámba magam az irigysegtől és a féltékenységtöl. Ez patthelyzet.
Legszívessebben azt tenném ha sok pénzem lenne, mint az a Zürichben élő lány (Celine Centino) aki teljesen átalakította magát. Például a lengőbordáit kivettette.
Bocsánat a hosszú sorokért.
Most akkor mondjak le erről az ideálomról vagy fessem be a hajam, vagy kontakt lencse vagy sportoljak vagy mit tegyek? 😭😔
Túl kevés az ösztrogén
Ja meg azért nem engedik szerintem hogy egyéni speciális tanrendben tanuljak mert nem ajulok el
Ha elájulnék elhinnék hogy gyenge vagyok es azonnal engedélyeznék az egyeni tanrendet
Bocsánat, de...
Te komplett hülye vagy.
Mit jelent, hogy "nincs nöies egészségűleg"?"
"riassza" → Riasztja
Az ájulás meg nem gyengeségtől van, hanem rosszulléttől.
És ha gyenge vagy, attól még miért akarsz egyéni tanrendet?
Otthon nem ájulsz el? Ja, ott nincsnek szőke hercegek, de még fehér lovak sem.
A szép lányokat nem azért tartják el, mert szépek, elájuldoznak, és kifogtak egy gondoskodó felelősségteljes férfit.
A szép lányokat a szexért tartják el a cseppet sem gondoskodó és felelősségteljes férfiak. Vagyis csakis érdekből.
De te nem akarsz szexelni, és finnyás vagy, szóval buktad.
Az ájuldozás nem hatja meg a szexre éhes pasikat, akik nőkre szórják a pénzüket, pont leszarják.
Plusz a szépség mulandó érték, idővel ezeket a csajokat leváltják fiatalabbra, és dobják. Ők meg ott lesznek nulla munka, és egyéb tapasztalattal lecsúszva öregen, rondán.
Mondj egy okot, amiért bárki téged eltartana?
A sajnálat egyébként baromi szar dolog, csak a szerencsétlenség és életképtelenség érzetet, vagyis az önbizalomhiányt erősíti.
Nem sikerélményt, önbizalmat, tiszteletet, szeretetet, boldogságot akarsz inkább?
Miért jobb neked a kiszolgáltatottság, a rettegés, hogy megcsalnak, stb. mert ugye ez is van. Aztán lehet csodálkozni, hogy megunnak, és dobnak a hülyeséged miatt. Ha még szórakoztató lennél, de mindenki megunja ezt a baromságodat egy idő után. Mit gondolsz, miért nincsenek barátaid?
Oké, tudom, hogy felesleges, de...
"Az kéne nekem hogy egy férfi eltartson"
Az miért is lenne jó?
Tudod, milyen eltartottnak lenni? Az egy rémesen kiszolgáltatott helyzet. Egyrészt érzelmileg ki vagy szolgáltatva a másiknak. És ne hidd azt, hogy minden kapcsolat mindig hiper-szuper, főleg egy eltartotti viszonyban. Az eltartottság a táptalaja a zsarolásnak, a személyi szabadság korlátozásának, és az érzelmi kihasználásnak. Tudod: "én tartalak el, azt csinálod, amit én mondok".
Aztán más szempontból is kiszolgáltatott egy helyzet. Mi lesz, ha véget ér a kapcsolatotok? Vagy mi lesz, ha a férjed/eltartód tartósan lebetegszik, és már nem lesz bevétele? Akkor honnan lesz pénzetek? Ha dob téged, miből lesz pénzed? Hogyan fogsz hirtelen munkát találni úgy, hogy még életedben nem dolgoztál? Nem túl jó ómen. Vagy: mi van, ha majd te akarsz lelépni? Mert mondjuk tarthatatlanná vált a kapcsolat, erőszakos veled, te pedig menekülnél. Nulla forinttal, munkahely nélkül hogyan?
Ismertem eltartott nőt. 10 évig volt ebben a helyzetben, utána nagy nehezen talált munkát, és le tudott lépni. Azt mondja, soha többé nem menne bele a "háztartásbeli" szerepbe.
Ja, meg a nyugdíj. Ha nem dolgozol, ne számíts ám nagy nyugdíjra. Persze, ha életed végéig ott lesz melletted az eltartód, akkor ez nyilván nem lesz probléma, de ne legyél benne biztos, hogy ez így is lesz.
"a fizikai erőm miatt nem igazán tudnék dolgozni"
Tudod, nem csak kőműves munka létezik ám a világon. Még a fizikai munkák között is vannak, amikhez nem kell komoly erőnlét. Na, meg: az erőnlétet lehet fejleszteni.
"de ezt csak akkor hinnék el ha elájulnék"
Nem.
És akadj már le erről a kattant baromságról!
"Ahhoz hogy találjak egy férfit aki eltart ahhoz pedig bomba nőnek kell legyek"
Vagy minimum olyan, akiben valami nagyon megfogja az adott férfit. Az, hogy kinek mi tetszik, az elég széles skálán mozog. Nem biztos, hogy neki is pont ugyanaz a külső tetszene, amiről te azt gondolod, hogy szép.
Na, meg ne felejtsük el: kell még két dolog ahhoz, hogy eltartott legyél. Nem csak a külső. De akkor ám sok mindenben engedelmeskedned kell az eltartódnak. Igen, sokszor kell majd szexelnetek. Erre számíts.
Illetve: kell találnod egy olyan barmot, aki eltart. :D
"Ahhoz pedig ugye pénz kell hogy plasztika"
Elárulok egy titkot. Sokan nem szeretik ám a műnőket.
"Akkor szereznem kéne egy pasit a pénzeért és utána az összegyüjtött pénzből plasztikát csinálni és megtalálni életem eltartóját"
Tehát: le akarsz húzni egy pasit, csak azért, hogy utána elhagyhasd.
Igazi féreg vagy, Dettancs.
"aki ugye szép is mert az ilyen férfiak általában szépek és gondoskodóak felelösség teljesek"
Nem.
Nézd már meg Mészáros Lőrincet, vagy Andy Vajnát! Ők szerinted görög istennek néznek ki?
Az eltartói kapcsolatban a legritkább esetben szokott az eltartó szép lenni. Ha az lenne, akkor találna magának normális nőt is, aki nem a pénz miatt van vele.
"Nem a pénzre megyek"
De.
"Tudom hogyha elájulnék akkor mindez simán összejöhetne"
Nem.
"De pont ezert akarok elájulni. Hogy sajnáljanak pátyolgassanak."
És ezzel mit érsz el?
Nem, attól, hogy elájulsz, senki nem fog belédszeretni.
Az, hogy valaki segít egy beteg emberen, még nem lesz szerelmes belé. Sőt, igazából a többséget még taszítja is. Pszichológiai tény, hogy egy beteges, gyenguszka, életképtelen nő jóval kevésbé vonzó a férfiak számára, mint egy fitt és egészséges. Az ájuldozós baromságoddal pont, hogy elriasztanád azokat, akik esetleg akarnának tőled valamit.
"Bezzeg aki nem tud elájulni az nem ülhet le."
Képezld, ma a buszon végig ültem. Nem, nem ájultam el.
"Ki akarna egy szélesvállú, vastagcombú bikanőt eltartani? Aki nincs nöies egészségűleg?"
Hát hallod... van nekem egy súlylökő atléta ismerősöm. Széles váll, izmos karok, jókora fenék és combok... és tapadnak rá a pasik. Mondjuk általában nem eltartani akarják, hanem egy normális kapcsolatot szeretnének kialakítani vele, ami tudom, nálad nem jöhet szóba... :D
"A férfias kisugárzásom riassza el a ferfiakat."
És miben nyilvánul meg a "férfias" kisugárzásod? Az ájuldozási vágyadban? Vagy a rinyálásodban?
Nem Dettancs... egyáltalán nem férfias a kisugárzásod. :D
"Ugy is tudom hogy egy csődtömeg vagyok aki önálló életre keptelen, vagyis már csak az eltartas maradt."
Ezt te eldöntötted magadban. Azért nem viszed semmire, mert nem akarod. Ennyi.
"De a sajnálat nagyon jó erzés és én nem kapok eleget"
Nem, a sajnálat nem jó érzés.
"mert a testem nem müködik ugy ahogy kéne"
Az agyad az, ami nem működik úgy, ahogy kéne.
"Ja meg azért nem engedik szerintem hogy egyéni speciális tanrendben tanuljak mert nem ajulok el"
Drága Dettancs!
Hadd említsem meg, hogy sokat dolgoztam iskolában. Pályafutásom elején még tanítottam is, aztán persze inkább átnyargaltam a rendszergazdai szakmába. de ez most nem ide tartozik. Viszont tisztában vagyok az iskolai élet szabályaival. Egyéni tanrendet csak különösen nyomós indok esetén kaphat valaki. Mondjuk ha valaki élsportoló, és a sok edzés, meg versenyek miatt egyébként rengeteget hiányozna az iskolából. (De még ők is kétszer meggondolják, mielőtt beadják a kérelmüket.) Vagy ha valakinek olyan krónikus betegsége van, ami miatt képtelen hozamosabb ideig ellátás nélkül lenni. Én a tanulmányaim és pályafutásom alatt két ilyen tanulóról tudok. Az egyik rákos volt (nem is élte meg az érettségit), a másiknak meg komoly bélrendszeri problémái voltak, ami miatt komoly fájdalmai voltak, és képtelen volt végigülni egy tanórát.
Nálad nem áll fenn hasonló jelenség. Az, hogy nyámnyila vagy, nem érv az egyéni tanrendre.
Nem mellékesen: az ugye megvan, hogy egyénileg sokkal nehezebb tanulni? Ott nem lesznek tanáraid, akik elmagyarázzák az anyagot. Neked kell tankönyvből megtanulni. Esetleg néha egy-egy dologban kérheted a tanáraid segítségét, de alapjában véve magadnak kell feldolgozni és elsajátítani az anyagot. Tekintve, hogy idén is alig bukdácsoltál át év végén, neked az egyéni tanrend egyenlő lenne a bukással.
"Ha elájulnék elhinnék hogy gyenge vagyok es azonnal engedélyeznék az egyeni tanrendet"
Nem.
Ha elájulnál, akkor bevinnének a sürgősségire, és ha szükségesnek ítélik meg, egy napra bent tartanának megfigyelésre. Ha pedig többször eljátszod, akkor komoly kivizsgálásnak vetnek alá. De egyéni tanrendet ezért nem fogsz kapni. Csak sok hiányzást, amik miatt év végén osztályozóvizsgát kell tenned.
Tudom, hogy ebből sem fogod a lényeget felfogni, mert te csak arról vagy hajlandó tudomást venni, ami a beteg kis világodba beleillik. De talán ideje lenne egy kicsit szembenézni a valósággal.
A férfiak szeretik az erős nőket?
A szőke nők gyengének butácskának tűnnek azert szeretik őket jobban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!