Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért fura mindenkinek, hogy...

Miért fura mindenkinek, hogy egyáltalán nem vagyok szégyenlős? Velem van a baj?

Figyelt kérdés

Nálunk lakik bátyám egyik haverja, aki 24 éves (bátyám már nem itt él velünk), "miénk" az emelet, ahol van ugye a szobánk, és egy fürdőszoba.

Nem tudok csukott ajtónál fürdeni, mert nagyon klausztrofóbiás vagyok.. Sokszor van, hogy lát fürdés közben, vagy pl amikor jövök ki a fürdőből, és csak törölköző van rajtam, esetleg egy szál bugyiban, mert úgy szoktam aludni.

Különben tök jóban vagyunk, bár keveset beszélgetünk, de minden este mikor hallja, hogy lefekszem, bejön, beszélgetünk kicsit, jóéjszakát kíván.. :) Tök aranyos szerintem. :)

Mások szerint folyamatosan stírölhet engem, merthogy húú én milyen jó csaj vagyok (nem én gondolom ezt magamról, egyedül csak mellemmel vagyok elégedett:DD)

Szóval aki ezt tudja, hogy ez így megy nálunk, a barátaim is néha megjegyzik, hogy ez milyen fura, szüleim bár már nem szólnak érte, de néha olyan furán néznek ránk, mintha lenne köztünk valami.. :/

15/L

2010. szept. 16. 20:03
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
90%
Oké, akkor nem nyomul. Szerinted ha mindenki furcsának tartja a hozzáállásodat és itt is egyhangúak a vélemények, akkor szerinted nem az? Hidd el nekem, hogy ez egy nem természetes viselkedés. Egészséges szégyenérzete mindenkinek van, akkor alakul ki, amikor tudatosul, hogy milyen nemű vagy.
2010. szept. 16. 20:33
 32/37 anonim ***** válasza:
90%
Ha már megkérdezted: szerintem is leginkább a korkülönbség miatt fura. Másodsorban azért, mert ő nem a barátod, hanem végső soron egy idegen. Máshol sem vagy szégyenlős, vagy csak otthon?
 33/37 A kérdező kommentje:
Szerintem nem vagyok naiv, sőt, szerintem elég talpraesett vagyok, eddig mindig észrevettem, ha valaki stírölt, vagy hajtott rám, stb.
 34/37 A kérdező kommentje:
Pl suliban nem szívesen öltözök át tesire :/ De ő elvégre velünk lakik, itthon vagyunk mindketten, nehogy már szégyenlősködjünk :/
2010. szept. 16. 20:36
 35/37 anonim ***** válasza:
90%

Most akkkkóóóóó mi van? Szégyenlős vagy, vagy egyáltalán nem vagy szégyenlős?

- a paranoiás - :D

2010. szept. 16. 20:41
 36/37 A kérdező kommentje:

Hallod, muszáj így írni? Akkor is értem, ha "akkor" írsz. ;) Itthon nem, máshol kicsit.

Bonyolult lehet felfogni :D

2010. szept. 16. 20:43
 37/37 anonim ***** válasza:
92%

"Miért fura mindenkinek, hogy egyáltalán nem vagyok szégyenlős? Velem van a baj?"

Utána meg mégis. Nem inkább csak bizonytalan vagy? Vagy mégsem? :)

2010. szept. 16. 21:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!