Miért fura mindenkinek, hogy egyáltalán nem vagyok szégyenlős? Velem van a baj?
Nálunk lakik bátyám egyik haverja, aki 24 éves (bátyám már nem itt él velünk), "miénk" az emelet, ahol van ugye a szobánk, és egy fürdőszoba.
Nem tudok csukott ajtónál fürdeni, mert nagyon klausztrofóbiás vagyok.. Sokszor van, hogy lát fürdés közben, vagy pl amikor jövök ki a fürdőből, és csak törölköző van rajtam, esetleg egy szál bugyiban, mert úgy szoktam aludni.
Különben tök jóban vagyunk, bár keveset beszélgetünk, de minden este mikor hallja, hogy lefekszem, bejön, beszélgetünk kicsit, jóéjszakát kíván.. :) Tök aranyos szerintem. :)
Mások szerint folyamatosan stírölhet engem, merthogy húú én milyen jó csaj vagyok (nem én gondolom ezt magamról, egyedül csak mellemmel vagyok elégedett:DD)
Szóval aki ezt tudja, hogy ez így megy nálunk, a barátaim is néha megjegyzik, hogy ez milyen fura, szüleim bár már nem szólnak érte, de néha olyan furán néznek ránk, mintha lenne köztünk valami.. :/
15/L
Hát, kezdjük ott, hogy én idegenek előtt nem mutatkoznék meztelenül, főleg nem fürdés közben. :)
Te tudod. Csak szerintem ne maradj vele kettesben. Még a végén túl sokat ábrándozik. Ha mondjuk ez kell neked akkor hajrá. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!