Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért fura mindenkinek, hogy...

Miért fura mindenkinek, hogy egyáltalán nem vagyok szégyenlős? Velem van a baj?

Figyelt kérdés

Nálunk lakik bátyám egyik haverja, aki 24 éves (bátyám már nem itt él velünk), "miénk" az emelet, ahol van ugye a szobánk, és egy fürdőszoba.

Nem tudok csukott ajtónál fürdeni, mert nagyon klausztrofóbiás vagyok.. Sokszor van, hogy lát fürdés közben, vagy pl amikor jövök ki a fürdőből, és csak törölköző van rajtam, esetleg egy szál bugyiban, mert úgy szoktam aludni.

Különben tök jóban vagyunk, bár keveset beszélgetünk, de minden este mikor hallja, hogy lefekszem, bejön, beszélgetünk kicsit, jóéjszakát kíván.. :) Tök aranyos szerintem. :)

Mások szerint folyamatosan stírölhet engem, merthogy húú én milyen jó csaj vagyok (nem én gondolom ezt magamról, egyedül csak mellemmel vagyok elégedett:DD)

Szóval aki ezt tudja, hogy ez így megy nálunk, a barátaim is néha megjegyzik, hogy ez milyen fura, szüleim bár már nem szólnak érte, de néha olyan furán néznek ránk, mintha lenne köztünk valami.. :/

15/L

2010. szept. 16. 20:03
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
100%
Aztan panaszkodnak az ilyen nok, ha "megeroszakoljak" oket. En mondjuk azt sem ertem, hogy ez a fazon mit csinal a hazatokban es a szuleidnek hol az esze.
2010. szept. 16. 20:25
 22/37 A kérdező kommentje:
Már mondták, hogy ez így elég félreérthető, de engem annyira nagyon nem érdekel, őszintén szólva nem tudom miért van mindenki kiakadva ezen...
2010. szept. 16. 20:26
 23/37 anonim ***** válasza:
90%
Akkor mondjam, hogy hüpi vagy? Kislány, ezzel még várj néhány évet. :) Talán majd ha nő lesz belőled. De arra remélem benő a kis buksid puhája is. :D
2010. szept. 16. 20:26
 24/37 anonim ***** válasza:
90%
Figyelj, a szüleid szépen szóltak, hogy ez nem oké. Legalább nekik higgy, ha a mi véleményünk nem megfelelő. A helyükben kidobnám ezt a pasast. Most nem azért, de 24 évesen lehetne annyi esze, hogy nem nyomul 15 éves gyerekre.
2010. szept. 16. 20:27
 25/37 A kérdező kommentje:
Hát ő biztos nem fog megerőszakolni... Már vagy 10 éve ismerik a szüleim, azért is lakik nálunk, mert senkije sincs, barátnőt is képtelen összehozni, mert mindig depizik :(
2010. szept. 16. 20:27
 26/37 A kérdező kommentje:
Nem nyomul rám, és nem direkt jön ki akkor a szobájából, amikor fürdök.
2010. szept. 16. 20:28
 27/37 anonim ***** válasza:
90%
Ha nem nyomul akkor miért megy be hozzád??? Most nem arról beszélek, hogy véletlenül meglát, hanem amikor szándékosan bemegy hozzád.
2010. szept. 16. 20:29
 28/37 A kérdező kommentje:

Amióta itt lakik, bejön hozzám, mikor megy ő aludni, akkor szüleimhez is lemegy (ha még nem alszanak).

Akkor is bejött, amikor pizsamában aludtam..

2010. szept. 16. 20:30
 29/37 anonim ***** válasza:
90%
Majd ha nagylány leszel, olvasd vissza ezeket, kétesélyes, hogy mit fogsz érezni: vagy piros lesz a pici arcod a mostani énedtől (az jó), vagy akkor is így látod (az gáz). Ja, meg a fiú meg ne lássa se most, se soha.
2010. szept. 16. 20:31
 30/37 anonim ***** válasza:
90%
Ne haragudj, de nagyon naiv vagy, de a szuleidnek mar joval tobbet kellett volna tenni, mint hogy szepen szoltak, aminek semmi eredmenye nem lett.
2010. szept. 16. 20:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!