Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Ki vagyok borulva, más is...

Ki vagyok borulva, más is érez/érzett így?

Figyelt kérdés

Lassan 19 éves lány vagyok, de még sosem volt barátom.

Próbálkoztam már neten többször is, de valahogy nem akart sosem összejönni, akivel sikerülhetett volna, ő meg nekem nem volt esetem.

Alapjában véve optimistának mondanám magam, viszont most egy olyan időszak következett be az életemben, hogy sokat sírok, üresnek érzem magam, és szükségem lenne valakire, de nem találom a számomra megfelelőt.

Nem értem, mi lehet a baj, kedvesnek mondanak(nem beképzeltség).

Legjobb barátnőmet sem érzem igazi barátnőnek, nem foglalkozik velem, és az az érzésem, örül annak, ha valami nekem nem sikerül.

Ha valaki képben van, rögtön nem tetszik neki, látni rajta, de ha neki sikere van, állandóan azzal töm és dicsekszik vele, ez nekem nagyon rosszul esik.

Sűrűn nem szoktunk találkozni, mert elég messze lakunk egymástól, nem is egy suliba járunk, viszont az a kis idő is elég.

Nem szeretnék depizni, de valahogy most nagyon mélyponton érzem magam.

:(

Lényegében csak azért írtam ki a kérdést, mert néha jobb külső szemlélőkkel megbeszélni a dolgokat.

Csak normális válaszokat várnék!

Köszi!

2010. szept. 14. 18:57
 1/8 A kérdező kommentje:

Azt még hozzátenném, hogy nagyon érzékeny lelkivilágom van, ez egyrészt jó, másrészt nem.

Amikor ilyen vagyok, magamra sem ismerek, mert tudok magabiztos is lenni, és utálom magam ilyenkor, de nem tehetek ellene, nem tudok mindig erős lenni, amikor bent nincs minden rendben.:(

2010. szept. 14. 19:01
 2/8 anonim ***** válasza:

Én 24/F vagyok. Idén végeztem a sulival és nem gondoltam volna, hogy ilyen sz*r lesz, ha nem lesz már suli. Szal gondolok itt magára a környezetre, az a rengeteg ember, nagyon jó érzés volt, most meg nincs semmi, szal eléggé átérezlek, mert én is most csak úgy vagyok, barátok vannak, de nem olyan mint amikor minden nap bennt elökörködtük az időt. Neten nem lehet partnert találni én is próbálkoztam, de szánalmas a felhozatal.

Szal én is a mélyponton vagyok, mert eddig az volt a legnagyobb bajom, hogy ha 1-est kaptam, most meg nincs semmi... Gáz! Gondolod felvehetsz MSN-re dumálhatunk, írj privátot, ha nagyon unatkozol.

2010. szept. 14. 20:02
 3/8 anonim ***** válasza:

Mintha magamat hallanám. Annyi különbséggel, hogy én 20 éves fiú vagyok. Nekem sincs barátnőm, pedig volt olyan lány aki 1,5 évig járkált utánam, én meg hallani sem akartam róla. A lány akit annyira szerettem, nem viszonozta az érzéseim. Persze nem mondta ki, hanem játszott velem. Még most is néha ha megkér valamire olyan naivan szaladok, hogy segítsek neki. Jajjj úgy utálom ezért magam.

Akiről azthittem, hogy a legjobb haverom csak akkor hív fel, hogy menjünk valamerre ha nincs más akivel elmehet és unatkozik. Persze ha neki is kell segítség én vagyok az első aki megkér és már szaladok is.

Mno én ezek ellenére is nagyon boldog vagyok, optimistán tekintek a jövőre. Tudom, hogy lesz nekem is egy barátnőm akivel kompatibilisek leszünk.

2010. szept. 14. 21:37
 4/8 anonim ***** válasza:

Első vok!

21:37-nek! Komolyan mondom, hogy mintha én írtam volna, de teljesen! Holnap üljünk be egy fagyira valahova!!! :D

Mi a horoszkópotok? Ha szabad tudnom?!

2010. szept. 14. 21:47
 5/8 anonim ***** válasza:

21:37

Én halacska vagyok...a fagyi vonzó ajánlatnak hangzik de Erdélyi vagyok és nem hiszem h lesz alkalom összefutni.

2010. szept. 14. 22:30
 6/8 A kérdező kommentje:

A horoszkópot tőlem is kérdezed? :)) :D

Oroszlán vagyok.

2010. szept. 14. 22:42
 7/8 A kérdező kommentje:

Végre normális válaszokat kaptam, ennek örülök!:))

Kedves első válaszoló, írtam privit.:))

2010. szept. 14. 22:45
 8/8 anonim ***** válasza:
Njolvan ma már elfáradtam, nem kapcsolom be a másik gépet, csak azon tom megnézni a mailt, de holnap felveszlek.
2010. szept. 14. 23:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!