Mi értelme van az életemnek? Hogy változtathatnék?
8tól 6ig dolgozok, napi kb 1 órát buszozok, ami elengedhetetlen. Edzeni nem tudok elmenni, a legtöbb amit tenni tudok az az, hogy este mikor hazafelé megyek, elsétálok a boltba és onnan haza, de az nem valami nagy táv, ha az lenne se lenne jó, mert az egész napos munka és stressz után túl fáradt vagyok ahhoz, hogy 35-40 perceket sétálgassak, így az izmaim egyre inkább gyengülnek és szedem fel a kilókat. A munkahelyemen akikkel jól el voltam kollégák, nagy részük felmondott, mert jobb ajánlatot kaptak máshol, szinte én maradtam egyedül a részlegünkön a puffaszkodott milliomos főnökünkkel, aki nem becsül meg senkit és csak az teszi boldoggá, ha csesztethet valakit.
Nincs még sok tapasztalatom, így nem vesznek fel sehova, egyetemre nem tudok menni, mert fenn kell tartanom magam így a munka elveszi minden időmet, levelező is kilőve mert pénteken szintén 8tól 6ig vagyok szombaton meg 9től 3ig, estire meg ha elmennék (ha lenne rá lehetőség) nem húznám sokáig a fáradtság miatt, távoktatásra meg nincs sok lehetőség ahogy láttam felvin. Ezzel a fizetéssel nemhogy kocsim nem lesz soha, még jogsiról sem álmodhatok, mert minden hónapra úgy jövök ki, hogy az utolsó 3-4 napban már szó szerint semmi pénzem nincsen, hiába mindenből az olcsóbbikat veszem és nem költök semmiféle plusz dologra, vagy munkában vagyok, vagy itthon alszok. Minden barátommal egyre inkább eltávolodunk, már a havi egy "hali, mizu?" is nagy dolognak számít. Egyszerűen úgy érzem semmi értelme az életemnek és itt vagyok 19 évesen, egyedül egy lakásban teljesen céltalanul... Nem tudom mit tehetnék, kezdem elveszteni a reményét annak, hogy valaha normális életem lesz. Mikor végre felvettek oda ahol most vagyok, azt reméltem végre változni fognak a dolgok, nem kell az alkoholista agresszív apámmal élnem, lesz normális munkám, lesz pénzem, el tudok költözni és békében, nyugodtan élni, lesz jogsim, majd talán egyszer kocsim is, erre az egész egy kalap szar... Néha azt kívánom, bárcsak el lettem volna vetetve, míg még lehetőség volt rá...
Hát ne ragadj le az első munkahelyen.
Fogd fel tapasztalatszerzésnek, aztán kezdj el keresni egy másik melót.
Esetleg gondolkodj alternatív megközelítésben. Néha szokatlan megmozdulásokra van szükség ahhoz, hogy előrébb jussunk.
Szerintem mindenképpen nézz másik munkalehetőség után, akár másik irányban is, mint ami most van.
www.bestseason.hu (kapsz szállást, kaját és még fizetést is)
Én elmennék a helyedbe külföldre dolgozni. +Ha a lakás saját, akkor add ki egy megbízható embernek, amíg távol vagy, az is plusz bevétel.
Külföldön rengeteg új embert ismerhetsz meg, új lehetőségekkel. Mégis mi kötne Magyarországra? Ebbe bele fogsz nyomorodni lelkileg. És biztosan jót is tenne egy teljesen új környezet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!