Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mi értelme így az életemnek?

Mi értelme így az életemnek?

Figyelt kérdés

Egy ideje már a hobbijaim sem okoznak örömet. Utálok emberek közé járni! Legszívesebben mindig csak otthon lennék és sosem mozdulnék ki!

Minden nap gondolok a halálra! Egyszerűen vágyom rá!

Gyenge vagyok erre a Földre... Könnyen megsértődöm! Nem értek semmihez! Egy buta betanított munkás vagyok... Próbáltam már mást csinálni, de csúnya leégés lett a vége...

Sosem volt még fél évnél hosszabb párkapcsolatom! Mondjuk, már abszolút nem is vágyom rá...

Nem jó ez így...

2021. nov. 16. 18:46
 1/6 anonim ***** válasza:
87%
Az életnek nem kell, hogy értelme legyen. Az értelem egy fogalom, amit mi találtunk ki. Az élet meg egyszerűen csak van.
2021. nov. 16. 19:16
 2/6 anonim ***** válasza:
Van hova hazamenned. Van munkád. Sok embernek ez sincs. Kapd össze magad és vedd észre az élet apró örömeit. Lehet nem ártana egy pszichológussal beszélned!
2021. nov. 16. 19:39
 3/6 anonim ***** válasza:

Hát akkor jelenleg az az értelme hogy várod a halált..

De ha megunod ezt, akkor találhatsz neki valami más értelmet is :)

2021. nov. 17. 11:34
 4/6 anonim ***** válasza:

Tipikus depresszió ami a téli takony idő beköszöntével csak romlani fog.

Hány éves vagy? Fiú vagy vagy lány?

1. Te is jó vagy valamikben. Több ilyen dolog létezik. Ez teljesen biztos.

2. Az ember szeret bezárkózni. Persze nem mindegy hogy van-e hová. Egy rendezett privát tér kelleni fog.

3. Könnyen megsértődsz? Miken? Van értelme megsértődni? Sértésnek szánták.

4. "Egy buta betanított munkás vagyok..." Ha valóban az is vagy az se jelent semmi véglegest és pozitívum hogy ezt felismerted. Fejlődni kell. Az "A jó pap holtig tanul." mondások se csak üres szlogenek. Alázat kell és művelődés. Bármibe bele lehet tanulni.

5. "Próbáltam már mást csinálni, de csúnya leégés lett a vége..." Lehet hogy olyan dologba kezdtél aminek nem volt reális alapja, vagy csak nem volt szerencséd. Bármi lehet. Ez így elég megfoghatatlan.

6. Párkapcsolatban rosszul választottál vagy csak a negatív depressziós napjaid marták el az embereket mellőled?

Ha konkrétumokat is írsz úgy könnyebb lesz segíteni.

2021. nov. 18. 08:27
 5/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! Azóta nagyjából rendbe jöttem lelkileg! Igyekszem csak a pozitív dolgokra koncentrálni! Kizárólag azokkal foglalkozom, amik boldoggá tesznek! A hobbijaimnak élek!

Elfogadtam, hogy olyan vagyok, amilyen... Így élem tovább a szokásos egyszerű életemet.

2021. dec. 18. 07:12
 6/6 anonim ***** válasza:
Azért leírhattad volna amit kérdeztek.
2021. dec. 27. 16:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!