Mit mondanátok egy 26 évesnek, ha még sosem volt boldog, mert csak reménytelen v. egyéb okból beteljesületlen szerelmei voltak?
Hogyan lehet segíteni ?
Egyébként nincs vele semmi baj, sőt kimondottan "jó parti" lenne, egyszerűen csak nagyon balszerencsés.
köszi a válaszokat.
Több szempontból tehet róla, hogy valamikor egy évig nem is ismerkedik, és várja a sült gaalmbot, ezt mindig elmondom neki. Amúgy ez a szeretethiányos gondolat is igaz, mert a szüleivel jó a kapcsoalta, de nem eléggé.
Utolsó, vannak olyan 5-10 éves barátságaim, akiknek fontos számomra az életének az alakulása, főleg ha tanúja voltam több sorsdöntő élethelyzetének és 8 évig osztálytársak és barátok voltunk, együtt szigeteltünk nyáron és ha nem is mindig, de elég sokszor fordulhattam hozzá én is a bajommal.
Az illető partnere épp akkor dolgozott Londonban.
De Piccolastella, Te is írtál ki ilyen irányú kérdést, Te észrevetted ?
Hát én férfi vagyok és nem tartom túlzottan pozitív tulJDONSÁGNAK, ha egy nő ennyire csipkelődős,gonoszkodó (?). Végül is fogalmunk sincs szinte a helyzetről, de te már tudod, hogy a hölgymény egy naiva és biztos szerető is .
Én 23 éves koromig fiú létemre ugyanígy voltam a szerelemmel, nem 26-ig, de a 23 is elég sok idő, azóta van
nagyon jónak mondható, szerelmi kapcsolatom.
A férfiak se szeretik , ha egy nő ennyire szeret okos lenni és megmondni a frankót mindnféle alap nélkül. inkább
az jut eszembe erről a "tanácsról", hogy neki vannak súlyos életvezetési gondjai és itt éli ki a bajait. Remélem, az életben nem ilyen csípős.
Amúgy annak volt nagyon igaza, aki leírta, hoyg bizony nem tehetjük mástól függővé a boldogságunkat. Ezt nehéz megtanulni, de nem lehetetlen !
1 nem írtam ki ilyen jellegű kérdést, férjnél vagyok, sosem voltam senki szeretője...
2 nem állítottam semmit, csak kérdeztem, hogy azóta is az önsajnálatban fetreng, vagy szerető lett? Ez nem gonoszkodás, nem csipkelődés.
Kedves Stella, nem fetreng semmiben, hidd el, állítom, hogy igyekszik élni az életét és próbálkoztt azóta mással is. Szerető sem volt (tudtommal) soha nem olyan ember.
Te írtad ki, hogy a férjed lehet kavar valakivel, és rögtön megsajnáltam a helyzeted, én is írtam Neked, innen tudom, meg szoktalak látni a válaszadók között.
Hát remélem rendeződik végre az élete, meg neked is, ha esetleg úgy alakult.
Nem érdemes az életet ennyire függővé tenni a szerelemtől, de a legtöbb ember számára ez nehéz dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!