Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Beégtem sok ember előtt. Nem...

Beégtem sok ember előtt. Nem tudom túltenni magam rajta. Mit csináljak?!

Figyelt kérdés

Beégtem sok ember előtt... és amikor rágondolok, összeszorul a gyomrom és bőgök. :/ Utálom ezt.

Mit csináljak?! Valahogy mindig eszembejut... MyVIPről...zenéről...mindenről

15/L

2010. szept. 11. 19:11
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
0%

Szia.

Figyelj..sztemezen nevess egy jót én aztmondom.figyu

engem megbugyiban látott egyfiú és kürtölteszétstb.

de mikor megyek haza aki látod fiú nak beszólltam abarátja meg jóóvan máá te meg levetkeztééélll...áááhhegy utca közepén..naa? nyugi ugyanugy voltamahogy te sírtam megakartam halni minden dekomolyan harosszragondolszrosszjön ha arra gondolsz mt9rtént akkor gyorsangondolj mésranekem ezsegít kb kell egy hünap mire lesz más pletyka nyugikah,minden csoda 3-napig tart.demajd meglehet hvalaki felhozza és nekedszar lesz de neaggódj elfogmnulni mikorugy érzed h elmultésvalakifelhozza akkor nem de nekem sem mult még ugy el deén mértulléptemrajta sztem te istedd azt.nyugisikerülnfog

bocs a helyetelenírásért.

2010. szept. 11. 22:05
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Majdnem ugyanez történt velem is. Haverokkal voltam a strandon, bementem a vízbe. "Ugrottam" egyet a vízben, és ettől lecsúszott a bikinialsóm. De teljesen. Nem is tartott olyan sokáig, mire sikerült visszahúznom, de egyik pasi haverom látta, és röhögve elmesélte mindenkinek. :S Így kicsit könnyebb volt túltenni magam rajta, hogy csak - remélem - egy ismerősöm látta, de akkor is nagyon gáz volt. Amúgy el fogod felejteni, ha meg nevetsz rajta, főleg. :)
2010. szept. 11. 23:03
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
nyugi, nemsokára elfelejted az egészet. én is nagyon sokszor égtem már be, nem tudom, mások is ennyire szerencsétlenek, vagy csak nekem sikerül mindig lejáratnom magam? :S természetesen velem is történt már ilyen strandon beégés... a tiednél sokkal cikibb is. Pont most nyáron történt, hogy álltam a strandbüfé előtt, a bikini alsóm megkötős, és egyszer csak szétjött. vagyis mindenem kivolt. nagyon szarul éreztem magam, olyan volt, mintha vmi filmben lennék, vagy nem is tudom, ráadásul, alig bírtam magamra kapni a törölközőmet, ugye idegességemben még esetlen is voltam... és egy csomóan voltak ott. először rá se mertem nézni senkire, aztán amikor egy perc után kb. körbenéztem, ki látta, nem nevetett senki meg semmi, úgy vettem, hogy nem látta senki. utána én már csak nevetni tudtam magamon. azért is írtam ezt le, tudom, hogy, hülyén hangzik, de ilyen szitukban jó hallani, hogy másokkal is történnek ciki dolgok, hidd el, a haverjaid is elfelejtik majd, sőt, szerintem már rég el is felejtették, felesleges emiatt idegeskednek. :)
2010. szept. 11. 23:20
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Nyugi.

Én vizilabdázok és meccs közben az egyik fiú letépte a fürdőruhámat a meccs közepén.

Szüleim-barátaim-edzőim ott voltak szerencsére a tévé pont nem vett,de úgy kelett kihúzznom,hogy lb meztelen voltam és anyum! szaladt oda a köpenyemmel a vízbe,hogy ne pucéran sétáéjak vissza!

Ja és lány vagyok.

Gondolhatod másnap meg edzésre menni...

De nem volt vészes,te se árgd magad ez miatt,sz-ard le.

Kit érdekel?

Lett egy jó napja a haverjaidnak a lányoknak meg nem ez az első,hogy láttak két mellet..

2010. szept. 12. 19:56
 15/15 anonim ***** válasza:
Nem gáz annyira, örülj hogy nem így jártál mint ez a gyökér http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__egyeb-kerdesek_..
2013. júl. 21. 22:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!