Én is égtem már be más előtt. Nagyon kínos volt. Úgy tudtam túltenni magam rajta, hogy tudatosan nem gondoltam rá, és pár nap múlva elfelejtettem én is és mindenki más is. Te se gondolj rá, bármivel is égtél be, hátha majd elfelejted! Jobbat nem tudok mondani.
2010. szept. 11. 19:17
3/15 anonim válasza:
Nekem soha nem sikerült tudatosan nem gondolni az égésekre, de idővel kiment a fejemből. Hát... Addíg meg szar volt.
2010. szept. 11. 19:20
4/15 anonim válasza:
Ne hagyd magad, túl kell lépni!
Semmi nem olyan fontos, mint az életed, és az az igazság, hogy belülről mindig sokkal nagyobbnak látszik a probléma, mint mások szemében. Akik előtt beégtél, ők is majd inkább a saját életükkel foglalkoznak, nem veled.
Ha valaki szemétkedik, azt meg sajnáld le, az gáz, ha ennyire nem tud mit kezdeni a saját életével :) Ne add meg neki azt az örömöt, ne lássa rajtad, hogy rosszul esik, nevess a szemébe.. és akkor abbahagyja.
Ne aggódj.
2010. szept. 11. 19:21
5/15 anonim válasza:
Mégis mi volt az? Lehet jobb lenne ha beszélnél róla. És igy valószinüleg jobban tudnánk segiteni.
2010. szept. 11. 19:22
6/15 anonim válasza:
Minden ilyen dolog lepörög egy pár nap alatt általában. Tényleg jobban tudnánk segíteni, ha elmondanád, h mi történt.
2010. szept. 11. 19:23
7/15 anonim válasza:
mindegy mi történt, el fog múlni, utána már csak néha fog eszedbe jutni, végül meg már el is felejted, és csak elvétve jut majd eszedbe..
2010. szept. 11. 19:27
8/15 A kérdező kommentje:
írjatok még légyszi
szóval...így is ég a fejem ahogy írom...szóval kitömött melltartót szoktam hordani de nem nagyon kitömött, de azért nagyobbnak tűnik vele. 2-3 hete a strandon voltam barátokkal... és fejeseket meg mindenfélét ugráltunk a vízbe...ugrottam, kijöttem a vízből és mindenki tágra nyílt szemmel nézett... nem tudom hogy nem vettem észre de totál le volt csúszva a melltartóm. és persze amilyen az én szerencsém, pest egyik nagyobb strandján voltunk...
szerintem ennél jobbat nem éghet be senki. valaki gyilkoljon meg. =/
2010. szept. 11. 19:58
9/15 anonim válasza:
De. Én felvettem a telómmal, hogy recskázok és valaki nézte a telómat és mutogatta a videót mindenkinek. És túlvagyok rajta. 15F
2010. szept. 11. 20:16
10/15 anonim válasza:
Én is teljesen odacagyok, elbőgtem magam egy szülinapi bulin, épp lelkiztünk és egy olyan téma jött szóba ami nagyon érzékenyen érint és én meg elkezdtem sírni, már előre félek újra találkozni velük hétfőn...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!