Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogyan lettem homoszexuális?...

Hogyan lettem homoszexuális? És hogyan fogadjam el?

Figyelt kérdés

A kérdés nem a szexualitás kategóriába való, nem melegszexről van szó. Saját magammal kapcsolatosan tettem fel.

Szinte kizárólag a saját nememhez vonzódom, a lányok nem is nagyon érdekelnek szexuális értelemben. Egyáltalán miért alakultam homoszexuálissá? Hogyan fogadjam el, hogy nem lesz saját családom, se feleségem, se saját gyerekeim? Milyen élet vár így rám?

2022. febr. 18. 22:21
1 2 3 4
 11/40 Dzsoki ***** válasza:
4%
Valóban,nagyon túl van tolva. Rugózhatunk rajta,de sem a Jang a Janggal,sem a Jing a Jinggel,nem ad ki egy egészet. Egyik esetben,csak sötét,másik esetben,csak világos lenne a kör. Egészet a Jing és a Jang ad ki. Van benne sötét és világos,50-50 százalékos arányban. Vagyis,lehet barátja vagy haverja egy férfinek férfi,de párja,nem. Nem jön ki.
2022. febr. 28. 13:28
 12/40 Godaime ***** válasza:
100%
Nem midenkit érdekel a csingcseng filozófiád. Itt nem az a lényeg, hogy szerinted mi jön ki és mi nem , hanem az, hogy az egyénnek meglegyen a joga szabadon dönteni.
2022. febr. 28. 13:38
 13/40 anonim ***** válasza:
95%
Amúgy az Jin és és Jang nincsen olyan, hogy Jing te nagy keletkutató :D Lehet téged is két Jin hozott össze, mert elég sötét maradtál.
2022. márc. 4. 10:29
 14/40 anonim ***** válasza:
47%

Vekerdy Tamással értek egyet ez ügyben. Minden emberben megvan a vonzódás mindkét nem iránt, a mérték eltérő.

Ebből következik, hogy a külső behatások nagyon is számítanak, nem csak a biológia.

Csak ezt most nem szokták így végiggondolni.

2022. márc. 6. 13:14
 15/40 Godaime ***** válasza:
74%
Külső behatás annyiban számít, hogy ha megvan benned a hajlam akkor nem szégyelled felvállalni.
2022. márc. 6. 14:17
 16/40 Godaime ***** válasza:
89%
*amennyiben a környezeted elfogadó
2022. márc. 6. 14:18
 17/40 anonim ***** válasza:
33%

15-ös: mindenkiben megvan a hajlam, ezt írja Vekerdy Tamás.

Ha egy segédeszköz megfelelhet, akkor miért ne felelne meg egy azonos nemű? Ha nincs kéznél ellenkező nemű.

2022. márc. 7. 06:36
 18/40 anonim ***** válasza:
100%
Nehéz a melegek helyzete Magyarországon, föleg az utóbbi idökben. Ha viszont ilyen vagy, akkor saját magadat ne kínozd a gondolattal. Lehetséges ma is az egynemüek egy háztartásban élése. Aztán a külvilágnak azt mesél az ember, amit akar. Természetesen kivétel, ha 2 férfi együtt él, és állandóan szexuális hangok hallatszanak ki. Szerintem próbálj társat találni magadnak, de nem kell feltétlenül nagydobra verned, hogy meleg vagy. Ha nem kérdeznek, ne válaszolj....
2022. márc. 7. 09:41
 19/40 Godaime ***** válasza:
100%

17/

Nem tudom ki a Vekerdy Tamás, de a tudomány jelenlegi állása szerint nincs igaza. Aki mindkét nemhez vonzódik az simán csak biszexuális.

2022. márc. 7. 10:01
 20/40 anonim ***** válasza:
Hát, furcsa, hogy van valaki, aki nem ismeri ezt a nagyon közismert pedagógust és pszichológust. Sajnos már meghalt. Sok könyvet írt, főleg a gyermeknevelésről.
2022. márc. 7. 14:20
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!