Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogyan lettem homoszexuális?...

Hogyan lettem homoszexuális? És hogyan fogadjam el?

Figyelt kérdés

A kérdés nem a szexualitás kategóriába való, nem melegszexről van szó. Saját magammal kapcsolatosan tettem fel.

Szinte kizárólag a saját nememhez vonzódom, a lányok nem is nagyon érdekelnek szexuális értelemben. Egyáltalán miért alakultam homoszexuálissá? Hogyan fogadjam el, hogy nem lesz saját családom, se feleségem, se saját gyerekeim? Milyen élet vár így rám?

2022. febr. 18. 22:21
1 2 3 4
 1/40 anonim ***** válasza:
94%

" Egyáltalán miért alakultam homoszexuálissá? "

A szexuális orientációt elsősorban biológiai tényezők határozzák meg. Hány éves vagy? Mit mondanál, visszaemlékezve mikortól voltak jelei?

"Hogyan fogadjam el, hogy nem lesz saját családom, se feleségem, se saját gyerekeim?"

Igazából lehet családod. Ha nem vonzanak a nők, akkor talán nem is olyan nehéz túltenni magad rajta, hogy nem feleséged lesz, hanem férjed. Nem Magyarországon persze a dolgok jelen állása szerint. De a bejegyzett élettársi kapcsolat, itthon is létezik. És egyes országokban jogilag is jobb lehetőségek vannak arra, hogy örökbefogadjatok, vagy béranya közreműködésével gyermeket vállaljatok.

"Milyen élet vár így rám?"

Az rajtad is múlik, nem tudhatjuk.

2022. febr. 18. 22:38
 2/40 Dzsoki ***** válasza:
7%
Keress fel egy pszichológust! Amennyiben meg végleges az állapotod,akkor keress hasonló párt! Azért próbálj megbarátkozni avval,hogy a férfinek,nő a párja és nem férfi!
2022. febr. 19. 11:10
 3/40 Godaime ***** válasza:
98%
Lehet családod és gyereked is, csak nem feleséged hanem férjed lesz majd. Ezért nem kell rosszul érezd vagy szélgyellned magad. Tudom nehéz lehet feldolgozni, de kitartást kívánok.
2022. febr. 19. 12:22
 4/40 anonim ***** válasza:
96%

"Azért próbálj megbarátkozni avval,hogy a férfinek,nő a párja és nem férfi!"

Te meg próbálj meg megbarátkozni avval, hogy nem minden férfinek nő a párja. Amúgy tényleg érdemes pszichológushoz fordulnod, ha úgy érzed hogy nehéz ezzel megküzdened. Ő ezt a megküzdést tudja segíteni, nem megváltoztatni akar majd.

2022. febr. 19. 12:30
 5/40 anonim ***** válasza:
100%
Legelőször azt kellene tisztáznod magadban - szakember segítségével persze ha úgy gondolod - hogy a szexuális orientációd zavar-e, vagy az, hogy társadalom miként viszonyul hozzád.
2022. febr. 19. 18:59
 6/40 Godaime ***** válasza:
97%
Ezt ember válogatja. Nekem mondjuk mindkettő bejön, szóval tényleg nem panaszkodhatok.
2022. febr. 20. 15:55
 7/40 anonim ***** válasza:
86%
Az is természetes, hogy egy férfi a férfiakhoz vonzódik. A természet teszi lehetővé, saját tervezés eredménye. Mi aztán különböző meggyőződésekből, ezekről értékítéletet mondunk, de ez már nem a természetességről szól csak szeretnek ezzel takarózni azok akiknek a természettudományos ismereteik meglehetősen szegényesek. Hogy mit találunk szexuálisan vonzónak nem azon múlik, hogy kinek van más, vagy Dzsoki szerint mi az érdekes, hanem lényegében az agy különböző területeinek a struktúrája határozza meg, hogy különböző vizuális és egyéb ingerekre hogyan reagálunk, vonzónak találjuk vagy sem, stb.
2022. febr. 20. 17:05
 8/40 anonim válasza:
99%
Nehéz út áll előtted, de nem vagy egyedül! Nekem is nehéz volt ezt elfogadni. Főleg attól tartottam hogy ha meleg leszek akkor ma holnap Steiner Kristof lesz majd belőlem is. Aztán rájöttem hogy sokkal több a meleg mint hinnéd. A legtöbbön észre sem lehet venni.
2022. febr. 20. 21:32
 9/40 anonim ***** válasza:
2%
Nem kell elfogadnod. Gyógyulj meg.
2022. febr. 21. 16:27
 10/40 Godaime ***** válasza:
92%
A heteroszexualitásból se lehet jobban kigyógyúlni, mint a homoszexualitásból. Ez nem egy betegség, nem befolyásolja negatívan az egyén életminőségét semmilyen formában. Más emberek teszik azt a hozzád hasonló tudatlan szövegükkel.
2022. febr. 21. 18:37
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!