Hogyan változtassak azon, hogy egy esetlen gyökér vagyok?
Semmihez nem értek, semmit nem tudok, zavar hogy mindenki okosabb nálam. Nem tudok semmihez hozzászólni, nem tudok semmiben sem segíteni, sokszor még azt sem értem amit kérdeznek.
Ha valamiről beszélgetek valakivel, akár egy rokonnal, teljesen félreértem a kérdését, és csak 5 perc értetlenkedés után derül ki, hogy teljesen másképp értelmeztem amit mondott.
Utcán is folyton beégek kutyasétáltatás közben, főleg mikor magáznak engem, és pl megkérdik hány éves? És én azt hittem rólam kérdez, nem pedig a kutyámról, ezáltal kinevettettem magamat azzal, hogy magamról adtam meg információt, feleslegesen.
Nemcsak az zavar, hogy hülyének néznek, hanem engem is irritálnak a hülyeségeim, szó szerint rosszul vagyok magamtól.
Biztos van nektek is olyan ismerősötök / vagy találkoztatok már olyannal, akinek eszméletlenül irritált a kinézete, a gesztusai, meg ahogy beszélt és amit mondott. Na én így vagyok MAGAMMAL.
Nem tudok gyökerestül megváltozni, nyilván senki sem tud, úgyhogy csak okádni tudok magamtól.
Nem tudok rajta mindig csak nevetni, mert nemcsak a jelentéktelen helyzetekben szerencsétlenkedem, hanem akkor is amikor NAGYON NEM kéne. Mindenre alkalmatlan vagyok.
Akármennyire is próbálom viccesen felfogni, van egy bizonyos része a dolognak, amire azt mondom, hogy inkább siratni való.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!