Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Félig cigány vagyok, titeket...

Félig cigány vagyok, titeket zavarna, mert engem nagyon zavar.?

Figyelt kérdés
Utálom őket, de szerintem én is az vagyok, mert kicsit barnább a bőröm, de egyáltalán nem annyira, mint nekik. Rengetegszer próbáltam megölni magam emiatt. Nem tudok az emberek szemébe nézni, egyáltalán nem érzem jól magam. Nem akarokm így leélni az életem. Gondolom az osztálytársaim is csak azért barátkoznak velem, mert kell valakivel hülyéskedni, de tuti nem bíznak meg bennem, vagy valami. Én biztos nem barátkoznék cigánnyal.

2022. febr. 9. 16:10
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

De kár keresni a szarmazast. És én most középkorú vagyok , mikor én kamasz voltam és ahol az voltam (BP 2. Ker) ott igenis sajnos én már a rossz anyagi körülményeim miatt is kilógtam a sorból, és az baromi rossz. Ezért aztán természetesen én is hoztam magammal komplexusokat. Én mindig csak arra vágytam hogy ne sajnaljanak ne legyen rám ferde szemmel nézve.

Sajnálom hogy meg mindig mennek ezek a megkülönböztetések, ezt a kormány felelőssége hogy felismerje, vidéki városokba is multikat csábítson. A lidl meg elég érdekesen áll hozzá. Nem véletlenül olyan magas a kereset, nem nagyon találnak embert, így nem értem hogy tudnak ilyen alapon elkuldeni barkit... szerintem ne add fel, a dolgos kézre most nagy szukseg van, irodai meg home office emberekkel vsn tele a munkaeropiac miközben a fizikai munkát nem vegzik el át ellustult emberek.

2022. febr. 17. 13:33
 12/14 anonim válasza:
A magyarok eredetileg barnább bőrűek. Nem olyan világosak, könnyen barnulnak. Mediterrán kategória azt hiszem. Nézz utána dolgoknak...
2022. márc. 6. 12:08
 13/14 anonim válasza:
semmi gond vele. ha cigány lennék, megpróbálnék ugyan úgy jó ember lenni mint ami most is a célom, ami bőrszíntől teljesen független. meg kell mutatni, hogy van szocializálódott kivétel, aki más.
2022. márc. 11. 12:20
 14/14 anonim ***** válasza:
A származásodról nem tehetsz. Ha más nem, akkor kutass a felmenőid után, esetleg valami teszt, ami megbízható ilyen téren. Én úgy veszem, hogy komoly a kérdés, nem valami fszság. Mondjuk nem mutat túl nagy aktivitást. De azért ilyen miatt nem nagyon kéne eret vágni vagy hasonlók.
2022. ápr. 19. 06:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!