Félig cigány vagyok, titeket zavarna, mert engem nagyon zavar.?
De kár keresni a szarmazast. És én most középkorú vagyok , mikor én kamasz voltam és ahol az voltam (BP 2. Ker) ott igenis sajnos én már a rossz anyagi körülményeim miatt is kilógtam a sorból, és az baromi rossz. Ezért aztán természetesen én is hoztam magammal komplexusokat. Én mindig csak arra vágytam hogy ne sajnaljanak ne legyen rám ferde szemmel nézve.
Sajnálom hogy meg mindig mennek ezek a megkülönböztetések, ezt a kormány felelőssége hogy felismerje, vidéki városokba is multikat csábítson. A lidl meg elég érdekesen áll hozzá. Nem véletlenül olyan magas a kereset, nem nagyon találnak embert, így nem értem hogy tudnak ilyen alapon elkuldeni barkit... szerintem ne add fel, a dolgos kézre most nagy szukseg van, irodai meg home office emberekkel vsn tele a munkaeropiac miközben a fizikai munkát nem vegzik el át ellustult emberek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!