Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Félig cigány vagyok, titeket...

Félig cigány vagyok, titeket zavarna, mert engem nagyon zavar.?

Figyelt kérdés
Utálom őket, de szerintem én is az vagyok, mert kicsit barnább a bőröm, de egyáltalán nem annyira, mint nekik. Rengetegszer próbáltam megölni magam emiatt. Nem tudok az emberek szemébe nézni, egyáltalán nem érzem jól magam. Nem akarokm így leélni az életem. Gondolom az osztálytársaim is csak azért barátkoznak velem, mert kell valakivel hülyéskedni, de tuti nem bíznak meg bennem, vagy valami. Én biztos nem barátkoznék cigánnyal.

2022. febr. 9. 16:10
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
De konkrétan honnan veszed, hogy az lennél? Barnább bőre sok embernek van, az még nem jelent semmit.
2022. febr. 9. 17:11
 2/14 anonim ***** válasza:
20%
Én bírom magyarként a szép cigány lányokat. 😊😊
2022. febr. 9. 19:25
 3/14 anonim ***** válasza:
88%
A mentalitásod alapján előbb ítélnek el az emberek ebben az országban, mint a küllemed miatt. Sőt! Ha normálisan viselkedsz, akár a "kellemes csalódás" kategóriát is képviselheted!
2022. febr. 9. 19:34
 4/14 anonim válasza:
95%

Nem vagy normális! Ez már pszichológia kategóriába illő viselkedés! Ha öngyilkos hajlamod van nyugodtan menj el ha nincs kivel megbeszéld

Én teljesen cigány vagyok (igaz nem látszik annyira rajtam de akkor is az vagyok) nem érdekel a származás, a viselkedésed az ami számít

Túl sok rasszista dolgot láttál, olvastál..

2022. febr. 9. 19:57
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Semmi okod, hogy utáld magad, a kissé sötétebb bőröd miatt. Normális emberek nem ez alapján ítélnek meg. Szerintem is keress fel egy pszichológust.
2022. febr. 9. 20:31
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

Te sportból vagy ennyire idióta vagy ez csak a hobbid?....

Nyilván kb annyit jelent cigánynak lenni mint fehérnek. A családi szocializáció az ami nem mindegy. Nem a véred tesz rosszá hanem a döntéseid!

2022. febr. 10. 19:13
 7/14 anonim ***** válasza:
79%

nekem ugyanilyen gondolataim voltak gimis koromban, (hogy valószínűleg van bennem vonó), és emiatt (is) volt is kisebbségi komplexusom, de már elmúlt. Nem könnyű a felnőtté válás, az önmagad megtalálása, ne ess kétségbe, olvass, tanulj, vagy ha a sport tesz boldoggá, akkor sportolj sokat. A közösségi platformokat ne vidd túlzásba, és a filmnézést se. Találj magadnak értelmes tennivalót, célt, utána majd nem fogsz ilyeneken agyalni.

Megnyugodhatsz, hogy Magyarországon a többségben van egy pár vonó, hiszen a cigányság már velünk él több száz év óta, tehát a vegyes házasságok szerintem természetesen jelen vannak nagyon régóta. De nem csak cigányság, hanem bolgárok, románok, tótok, kunok, svábok. Ezek mind különböző népcsoport, és ezek keveréke adja most a magyarországi lakosságot. Akkor miről beszélünk? Ne félj ilyesmitől.

Én továbbra is azt gondolom hogy van bennem vonó, nagymamám nagyon úgy nézett ki, Farkas volt a vezetékneve. A mentalitás a fontos, a származás másodlagos.

Ahogy József Attila írta:

Anyám kún volt,

az apám félig székely,

félig román, vagy tán egészen az.

Anyám szájából édes volt az étel,

apám szájából szép volt az igaz

Amúgy most mikor kerestem erre a versre, olvastam hogy József Attia félig cigány volt.

2022. febr. 11. 13:55
 8/14 anonim ***** válasza:

7 azért eléggé sértő ránk cigányokra nézve hogy ilyen gyökér gondolataitok vannak! -_-" a kérdező lehet hogy troll mert gyakori ez a kérdés...

az a baj hogy nem bírtok túl lépni a származáson és most nem is a nemzeti és etnikai büszkeségre értem hanem hogy mindig ezek a mocskos törökök románok osztrákok olaszok már megint itt nyaralnak mert olcsó a balaton!

kb ezért utálják külföldön a magyarokat ellenben a románokat nagyon is szeretik...

amit a kérdező ír az viszont színtiszta förmedvény! nem tud az emberek szemébe nézni mert LEHET hogy cigány származású?

ne zavarjon a cigányok csak ebben az országban ennyire rosszak...

franciaországban itt tartanak!

https://www.youtube.com/results?search_query=kendji+girac&sp..

ja majdnem 400 millió megtekintés? és már 6 éve franciaország legnépszerűbb és egyik legtehetségesebb zenésze? és már a kezdetek óta tudják hogy cigány sőt lakókocsis vándorló cigó!

habár itt magyarban is nem a caramel az ország egyik legjobb énekese... kökénnyel ketten viszik a prímet és a mostaniak és még 20 év múlva sem lesz senki aki a közelükbe érhet főleg nem magyar (elvileg a kökényben is van nem egy vonóval... :S lehet azért tud ennyire jól énekelni)

de őszintén? inkább leszek számkivetett örökre minthogy más legyek! sőt inkább születek szegény cigányként mint gazdag nem cigányként...!

2022. febr. 17. 04:11
 9/14 anonim ***** válasza:

7-es vagyok. 8-as: remélem végigolvastad amit írtam, nem csak az első mondatot. Én úgy érzem pont hogy arra világítottam rá hogy a mai világban már senki se azt nézi hogy milyen a származása a Magyarországon lakó embernek, mert mindenkinek (a legtöbb embernek, magamat is beleértve) kevert az etnikuma, ha pár generációt visszamegyünk.

Szóval légyszives ne "műfelháborodj".

2022. febr. 17. 07:22
 10/14 anonim ***** válasza:

9 ez nem műfelháborodás és végig olvastam! Nem CSAK neked írtam hanem kollektíven

És ha az segített neked hogy “mindenkiben van minden” akkor az megint szomorú… és sajnos de még mindig nagyon sok helyen nézik hogy ki-mi az ember! Családból is nagyon sokszor lettek munkahely jelentkezésen elutasítva pl Lidl-nél nyári munkára jelentkezett az unokatesom… “udvariasan” arra hivatkoztak hogy kell ám TUDNI fejben számolni! (Véletlenül sem írja ki a kassza gép…)

Igen itt az országban az oszmán után minden magyarba ment bele german szláv és vagy román vér! De nem cigány! Nagyon kevés a cigány ősű ember és csak olyan 30 éve jelentkezett ez hogy vannak kevertek sokkal gyakoribb számban

2022. febr. 17. 12:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!