Szerinted érhetne téged akkora trauma hogy eléggé komolyan átfusson az agyadon az öngyilkosság; esetleg meg is tedd?
Már sokszor voltam olyan helyzetben, hogy feladjam...
De a gyerekeimmel soha nem tenném meg, hogy ne legyen anyjuk.
Már sokszor voltam olyan helyzetben, hogy feladjam...
De a gyerekeimmel soha nem tenném meg, hogy ne legyen anyjuk.
Hasznos volt számodra ez a válasz?
A válasz írója 88%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 12:53
Ezt akár én is irhattam volna.
én nagyon sokszor gondoltam ilyenre ,komoly lelki problémák miatt
de nagyon fél a túlvilági élettől:S, hátha rossz helyre kerülök
nálam ez a lehetőség nem áll fent; nem hiszek a túlvilágban hiszen a test is csak egy gép és az agy a halál után lebomlik. szokták magyarázni hogy a lélek az ami emlékszik. de akkor aki kómában volt és egész életében amnéziája van az az előtti időről, annak hol marad a lelke? hiszen az agyának volt baja nem a lelkének. ha pedig létezik túlvilág ahova a lelkünk megy, mi értelme, ha már nem leszek az aki hiszen nem emlékszem a múltamra.
egyébként csak azért kérdeztem mert kíváncsi voltam ki hogyan áll ezzel a témával. valahogy én is hasonlóan vélekedem, hogy ha valaki hozzám annyira közel álló személy távozik el az életemből, akkor meg van a lehetősége.
én esetleg akkor ha visszakerülnék abba a nyomorult állapotba hogy nincsenek barátaim ha mindenki elfordulna tőlem.
így visszanézve az az idő maga volt a pokol sőt.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!