Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogy békéljek meg a helyzettel...

Hogy békéljek meg a helyzettel, hogy lassan 20 leszek, és még nem volt barátom?

Figyelt kérdés

Az egy dolog, hogy nem volt. Nem is biztos, hogy menne nekem a dolog. De mégis annyira elkeserít a dolog, mikor tizenéves kiscsajok már x pasival jártak... Jó lenne elfogadni a dolgot, a jó oldalát nézni, mosolyogni a dolgon, nem pedig állandóan ezen búslakodni. De hogyan?

Azt mondják, a srácok a magabiztos lányokat kedvelik, nem a depiseket. De hogy legyen így az ember mindig jókedvű és vidám?

2010. szept. 9. 23:19
 1/6 Fallikus Kárhozat válasza:
56%
Én bírom a depis lányokat, én is egy megkeseredett depresszív idegbeteg vagyok, ugyanezen okból kifolyólag. Kor is stimmel. Ha gondolod írjál privátot.
2010. szept. 9. 23:37
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Én lassan 19 leszek, de nem volt még barátnőm, de tudom, hogy azért, mert nem is kezdeményeztem eddig, bár elnézve a mai fiatalokat nem is lett volna sok értelme, mert én nem a "mennyiségre", hanem a "minőségre" hajtanék.

Csak normál ismerkedés céljából jelezhetsz nekem is privátban, aztán ott folytathatjuk...

18/F

2010. szept. 9. 23:56
 3/6 anonim ***** válasza:
84%

Azt hiszem, mind a hárman meg kellene keressétek azt a kört, ahol hasonló emberek vannak. Valószínűleg egyszerűen rossz helyen keresgéltek.

Én például gimiben nem találtam megfelelő embert, de egyetemen hirtelen sokat is. Akik jé, normálisak voltak.

Fontosak ezek a kapcsolatok, valamilyen szinten a mennyiség is. Ugyanis általában rámegy egy-két kapcsolat arra, hogy megtanuld, hogy is kell megélni a dolgot. És hát nem túl szerencsés, ha az pont a nagy Ő...

2010. szept. 10. 00:09
 4/6 A kérdező kommentje:

Na jó, a depis talán kicsit erős volt. :) Nem vagyok én annyira magamba zuhanva, csak egy kicsit. És nem az volt a célom, hogy itt keressek fiúkat, szóval ha nem haragszotok, egyikőtöknek sem írok vissza. De azért köszönöm a kommenteket. :)

Most én is egyetemen vagyok, vannak is rendes emberek, de... Egyetértek veled, kedves 3.! Nem akarom ezeket a kedves srácokat arra használni, hogy "kísérletezzek" velük, hogy rajtuk próbáljam ki ezt a dolgot. De valakin csak ki kell majd...:(

2010. szept. 10. 09:07
 5/6 anonim ***** válasza:

csak azt tudom mondani, kezdeményezz valakinél ha tetszik, nehogy már csak egy meglépés miatt fusson el a nagy ő. Ne fogadd el, hogy egyedül vagy, még ha jó is egyedül lenni - én is így vagyok - akkor sem ez a helyes út. Vannak mindkét variációnak előnyei-hátrányai.

Nem kell mindig jókedvűnek lenned, de akit pl még megnevettetni sem lehet, attól mit várjunk el? Olyan emberrel nem lehet semmit semkezdeni, sehova elmenni, az életunt tekintet már megöl minden kezdeményezést.

2010. szept. 10. 13:32
 6/6 anonim ***** válasza:

Én 18 vagyok és még nem volt barátom...

L

2010. szept. 10. 16:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!