Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Ha beszólnának neked, mire...

Ha beszólnának neked, mire vélnéd?

Figyelt kérdés

Sétálok, erre jön egy audi, benne kigyúrt kopaszokkal, és az egyik elkezd beszólogatni, hogy homár vagyok, meg üljek be "csevegni"(gondolom utóbbit fenyegetésnek szánta.)

Veletek történt már hasonló?

2010. szept. 9. 18:08
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

ma 18:18

Jajj, nem tudom miért de ezen amit írtál elkezdtem röhögni és nem bírtam abbahagyni. Még most is nevetek egy kicsit.

2010. szept. 9. 21:00
 12/12 anonim ***** válasza:

Legtöbbször nem szólok vissza,mert nem akarok verekedni.Ha olyan akkor röhögök egy jóízűt vagy használom a középső ujjam :D

Amúgy nem értem a kommentedet:D Én kőbányai vagyok,szerintem elég nyugis hely.Itt keveset kötözködnek,inkább a VII-VIII kerületben...Legalábbis én ezt tapasztaltam.

2010. szept. 15. 21:57
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!