Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit tegyek ha én soha nem...

Mit tegyek ha én soha nem leszek jó senkinek sem? Oka hogy nem tudok soha feloldódni, ami miatt csak piszkálnak az emberek.. Egész nap sírok.. néha csak elgondolkodom és beugrik néhány mondat az emberektől vagy arckifejezés reakció.

Figyelt kérdés
2022. jan. 15. 17:04
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Miért útálnak?
2022. jan. 17. 08:17
 12/15 anonim ***** válasza:
Lány vagy? Hány éves?
2022. jan. 17. 23:07
 13/15 A kérdező kommentje:

11-es utálnak mert "nincs bennem élet", mert van rajtam felesleg (4-6 kiló), mert nem tudok érdeklődően kommunikálni, mert keveset beszélek, mert nem jó a testtartásom (mostmár tudom hogy annak egészségügyi okai vannak)

12-es lány vagyok, és 25 éves

2022. jan. 18. 13:21
 14/15 anonim ***** válasza:

Istenkém!

4-6 kiló az nem felesleg, hanem energiatartalék.

Mind külső jegyek, amiket írtál. Akik külső jegyek alapján ítélik meg embertársukat, azokkal nem kell törődni.

Hacsak ezekbe tudnak belekötni, akkor valamit nagyon jól csinálsz.

Meglehet, maga a társaság a problémás és nem temagad.

2022. jan. 18. 13:28
 15/15 anonim ***** válasza:

"Mit tegyek ha én soha nem leszek jó senkinek sem?"

Ilyen egészen egyszerűen nincs, mindenki jó valamiben. Az is lehet, hogy kivételes képességű emberekhez hasonlítod magadat folyamatosan, ezért azt hiszed, hogy semmiben sem vagy jó.

2022. jan. 22. 17:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!