Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit tegyek ha én soha nem...

Mit tegyek ha én soha nem leszek jó senkinek sem? Oka hogy nem tudok soha feloldódni, ami miatt csak piszkálnak az emberek.. Egész nap sírok.. néha csak elgondolkodom és beugrik néhány mondat az emberektől vagy arckifejezés reakció.

Figyelt kérdés
2022. jan. 15. 17:04
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Ne foglalkozz vele. Írsz egy példát?
2022. jan. 15. 17:43
 2/15 A kérdező kommentje:
Mindig csendes voltam mindenhol, rokonoknál is, van egy olyan emlékem hogy valakit kérdeztek hogy ő a lányod és a reakció az volt hogy nem dehogy is ami oké de mellé társult egyfajta fintor meg hanglejtés. Piszkálnak hogy mért nem tanulok, a nyelv az ami nem megy, és ez nem főtárgy az egyetemen, most készülök megbukni idegen nyelvből.. Hallgatom azt hogy de olyan keveset beszélsz, meg olyan halk vagy muszáj lessz egy kicsit többet. Mi van ha nekem a beszéd soha nem fog menni? így is megvagyok már pecsételve hogy úgy sem beszélek akkor miért piszkálnak vele?
2022. jan. 15. 18:13
 3/15 anonim ***** válasza:
Sovány vagy nagyon?
2022. jan. 15. 18:19
 4/15 A kérdező kommentje:
Nem, egy kicsit sem vagyok sovány.
2022. jan. 15. 18:26
 5/15 anonim ***** válasza:

Én is olyan voltam, mint te. De én nem sokat ettem, ezért nem is nagyon volt elegendő erőm mindenre. De akkor nem csak ezért volt. Már jobb állapotban vagyok. Mozogni szoktál? Nekem jót tett. Igaz évek kellettek hozzá.

Keress valami jó hobbit. Mivel szeretnél foglalkozni?

2022. jan. 15. 18:48
 6/15 A kérdező kommentje:
Egyoldalúan étkezem, és inkább csak ch-t zabkása, szendvics, gyümölcs, tejeskávé. Most ettem rántott húsból egy keveset, igaz hogy nem a legjobban van elkészítve de "máshogy érzem magam" nem úgy hogy de még ennék valamit. Nem mozgok szinte semmit, csak nyáron járok bringázni. Bár gondolkodom már rég óta azon hogy elmegyek futni, de semmi felszerelésem nincs hozzá, úgy hogy sima sportcipőbe meg rétegesen felöltözve tudnék elmenni futnu.
2022. jan. 15. 19:11
 7/15 A kérdező kommentje:
'futni
2022. jan. 15. 19:11
 8/15 anonim ***** válasza:
25%

Egyszeri vagy. Megismételhetetlen vagy. Te egy érték vagy és ha elvesznél, az jóvátehetetlen lenne. Nincs két ugyanolyan ember, minden ember más és más. Ahoz, hogy ezen át tudj lendülni egyszerűen el kell fogadnod, hogy ami megtörtént veled, az megtörtént és nem lehet semmissé tenni. Halk voltál, csendes, visszahúzódobb. Ez a multad része és a multon változtatni nem lehet. A mult egy valamire jó, arra, hogy tanulhatsz belőle. Amikor megkapod másoktól a visszajelzéseket a viselkedésedre, vagy következtetsz valamire az ő hozzád való viszonyulásukból, tartsd a szemed előtt, hogy ez csak egy vélemény.

Úgy gondolom, hogy rajtad valójában nagyon egyszerűen lehetséges egíteni. Egyértelmű, hogy az önbizalmadon kell csupán javítani. Nekem anno 2 könyv segített ebben.

Az egyik a testbeszédről szólt más szóval a metakommunikációról. Ez abban segít, hogy megtanúlsz olvasni az emberekben, pontosabban a testbeszédükből láthatod, hogy tulajdonképpen hogyan is viszonyulnak hozzád, ahoz, amit mondasz. Én például a könyv elolvasása után egész egyszerüen alig vártam, hogy kipróbáljam gyakorlatban az olvasottakat. 24 éves voltam, addig még csókolózni sem csókolóztam, de ezután egész könnyen lett párkapcsolatom. Több könyv is létezik a témában, egész szórakoztató.

A másik könyv pedig: Barbara Berckhan - Verbális Önvédelem című alkotása volt. Na ez kifejezetten a felém irányuló kritikák elhárítására volt jó. Akkoriban a főnököm cseszegetett láthatóan olyan dolgokért, ami egyrészt nem is az én hibám volt, másrészt magán jellegű gondjaim miatt. Hihetetlen volt, de olyan önvédelmi hálót sikerült felépítenem, hogy a könyv elolvasása után meg sem próbálkozott azzal, hogy ezekkel cseszegessen. Csak később a testbeszédes könyv elolvasása után értettem meg, hogy egyfajta magabiztosságot sugárzott a testbeszédem és nem piszkált emiatt.

Nem viccelek, elolvastam ezt a két könyvetés egyből működött. Jó, igaz átestem a ló túloldalára, mertévekkel később többször megkaptam, hogy ilyen emberrel, még senki sem találkozott, hogy minden kritikát és visszajelzést csípőből lepattintok magamról és mindent megmagyarázok, ígynekem az alázatról is kellett tanulnom.

Hidd el, működni fog nálad is.

Még egy fontos törvény, ami segíthet: ez a CSAK AMAI NAP törvénye

Ha arra gondolsz, hogy: a jövőben hangosabban kell beszélnem vagy oldottabban fogok viselkedni ezután, akkor az agyadban az úgy jelenik meg, hogy az egy olyan feladat, amit életed végéig kell művelned és egy ilyenbe belegondolni egészen hatalmas streszforrás és teher. Pedig ez nem így van.

Csak a mai napon kell ezt megtenned. Ezt mondogasd magadnak. Meg jusson eszedbe, hogy egy új szokás bevésődése állítólag huszon pár nap alatt bekövetkezik, a nagyon kreténeknél legyen 40 nap és azután már autómatikusan fog működni.

Tanult értelmes emberkének tűnsz, így szerintem neked nem fog eznehézséget okozni.

Ma van hátralévő életed első napja! Hajrá! :)

2022. jan. 16. 09:08
 9/15 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok. Bocsi a helyesírási hibákért, ha elkap a hév, akkor ez van, csak írok és küldök. És bocsi, hogy néhány szót nem választottam el szóközzel. Nem működik megfelelően a SPACE. De remélem így is átment a lényeg.
2022. jan. 16. 09:11
 10/15 A kérdező kommentje:
Csak "értelmesnek" tűnök, nem vagyok az. Mindig nehezen ment a tanulást (van aki szerint lustaságból) szerintem meg azért mert az agyam úgymond leblokkolt és nem engedi be az információt, mással van elfoglalva, most éppen azért mert nem vagyok jó hangulatban. Túl sok hibám van, piszkálások miatt (tudom nem kell hibáztatni másokat) viszont úgy gondolom az miatt lettem visszahúzódó illetve az miatt lettem néha bunkó (minden szóban, mondatban, válaszban érzem hogy utálnak az emberek.)
2022. jan. 17. 00:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!