A folyamatos mogorva arckifejezés "rávésődhet" az arcodra? 16/L
mert mostanában szinte mindig rossz kedvem van, kb egy éve alig mosolygok, nevetni meg soha. És úgy érzem, hogyha kicsit jobb kedvem is van, és tükörbe nézek, nem az az arc néz vissza rám, mint akinek jó kedve van, hanem egy ilyen fáradt, lehangolt, mogorva arckifejezésű valaki...:(
miért van ez? ha sokat mosolyognék, akkor ez megváltozhat? tényleg nagyon zavar, nem szeretnék ilyen világfájdalma arccal járkálni..
Igen, van alapja. . .
A belső és a külső szakadatlan kapcsolatban vannak egymással. A folyamatos mogorva arckifejezés és ehez kapcsolódó viselkedés teljesen átalakítja egy ember külsejét.
" Ami kint, az van benn "
abszolút. nézz szét reggel a metrón, már ha pesti vagy, hát komoly energiákba kerül, hogy ne vegye el az egész hátralévő naptól a kedvem, ahogy mindenki arca kinéz. :o
az erőltetett mosoly nem segít szerintem, ráadásul látszik is rajta, hogy erőltetett, szóval meg kell oldani a problémákat.
Igen... nekem legalábbis nagyon mogorva fejem van, minden spontán fotón...
régen mosolygós voltam... majd talán újra az leszek :D
igen, szerintem is.
nekem azt mondják, úgy nézek mindenkire, mint a 'véres rongyra' (bár nem értem, én nem így néznék egy véres rongyra, de ez már más kérdés, lényeg a lényeg.).. mondjuk nem is tartom őket többre, de az arckifejezés nem direkt van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!